Cautati Servicii de Recuperare Creante? 

Solicitati Oferta

Citeste mai mult ›

Cand să apelați la o firmă de colectare de creanțe

Împreună deschidem calea spre o economie puternică. Aflați cum, în articolul de mai jos.

În prezent, în România, dintr-un număr de aproximativ de 1.4 milioane de firme active, 200.000 dintre ele se află în situații speciale precum insolvență sau chiar în pragul radierii. Cele mai multe firme care se confruntă cu situații financiare dificile fac parte din industrii importante, de exemplu: transporturi, comerț, construcții, etc.

Care este factorul care conduce firmele spre insolvență sau radiere?

În sectorul B2B întârzierea plăților este principalul factorul care conduce firmele în situații nu tocmai plăcute. Principalul motiv pentru care plățile nu respectă termenul scadent îl reprezintă problemele financiare cu care se confruntă clienții acestor firme. Clienții sau partenerii, pur și simplu nu au resursele necesare pentru a plăti sumele datorate, cel puțin nu pe toate în același timp. În prezent, media de plată pentru sectorul B2B se situează undeva la 36 de zile.

Din păcate pentru companiile din România, a devenit deja o obisnuință ca termenele de plată să nu mai fie respectate, ceea ce denotp un comportament dăunător pentru dezolvatarea și cresterea financiară.

Cum vă poate ajuta Intrum România?

Cu siguranță vi s-a întâmplat să vă confruntati cu clienți care nu își respectă termenele de plată și a fost un proces dificil și mai puțin plăcut în intern să efectuați diferite acțiuni în vederea recuperarii sumelor restante. Intrum România vă ofera mai multe motive să apelați la serviciile de colectare de creanțe:

  1. Ne ocupăm de întreg procesul de colectare al unei creante înca de la emiterea facturii până la 120 de zile de întârziere sau chiar mai mult.
  2. Noi deschidem calea spre o economie puternică, asigurându-ne că firma dumneavoastră prosperă, cashflow-ul nu are de suferit iar stagnarea angajărilor nu va mai fi o problemă.
  3. Deținem peste 250 de agenți specializați care stabilesc termene echitabile de plată și discută într-un mod manierat cu reprezentanții firmelor cât și cu consumatorii.
  4. Intrum România lucrează doar pe baza de comision de succes care poate începe de la 1%.
  5. Putem colecta creanțele dumneavoastra indiferent daca detineți clienți pe teritoriul României sau nu, cu ajutorul atât celor 24 de birouri din Europa cât și cu cei peste 160 de parteneri la nivel mondial.

Daca v-a fost stârnită curiozitatea și vă doriți un viitor sigur și fără întarzieri la plată pentru firma dumneavoastră, așteptăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact pentru a stabili următorii pași:

Pasul 1 – Vă invitam la sediul nostru unde vă putem oferi și un tur personalizat sau, venim noi la dumneavoastra.

Pasul 2 – Discutăm despre situația dumneavoastră și vă oferim cele mai bune alternative.

Pasul 3 – Realizăm oferta de preț în funcție de tipologia cazurilor pe care le dețineți.

Pasul 4 – Începem colaborarea și vă bucurați de un cashflow pozitiv.

Pentru acestea, vă invităm să ne contactați folosind formularul de mai jos. Ne puteți suna și la numărul de telefon 021.306.53.98, ne puteți scrie la adresa de email sales.ro@intrum.com sau, puteți completa formularul de mai jos. Împreuna deschidem calea spre o economie puternică. 

Solicită Ofertă Recuperare Creante

Solicită Ofertă Recuperare Creante