Servicii de reamintire

Datorită cunoașterii aprofundate a tendințelor de plată ale consumatorilor, Intrum poate personaliza designul și frecvența notificărilor de plată pentru beneficiar al dumneavoastră, în mod particular.

Folosind serviciile noastre de reamintire la plată, câștigați timp și vă asigurați că facturile dumneavoastră sunt monitorizate corespunzător. Avem pachete special concepute pentru fiecare nevoie, oferindu-vă control complet și flexibilitate.

Informări de plată personalizate

Plăți mai rapide

Un brand cu nume puternic

Comunicare consecventă și oportună


Reamintire pentru efectuarea plății

Utilizati mjiloace de contactare diversificată (apeluri, telefonice, SMS-uri, notificări) dar și modalități de plată rapidă ( plata online, expedierea notificărilor cu coduri de bare sau chiar direct debit).

Monitorizarea datoriilor

Prin predarea procesului de monitorizare și de colectare creanțe către Intrum vă veți ușura de povara datoriilor neîncasate din partea persoanelor juridice sau fizice și vă veți putea concentra pe dezvoltarea companiei dumneavoastră.

Menținerea unei bune colaborări cu consumatorii

Strategiile noastre de colectare debite asigură o bună recuperare a facturilor neîncasate, dar și păstrarea unei colaborări pozitive cu consumatorii astfel încât să rămână potențiali consumatori pentru dumneavoastră

Intrebari frecvente

FAQ - Servicii de reamintire | Intrum

De ce ar trebui să folosesc serviciile de reamintire la plată ale Intrum?

Există consumatori care au uitat să-și plătească facturile sau care aleg să amâne plata. Indiferent de motiv, serviciul de reamintire la plată al Intrum arată că aveți o colaborare cu un partener expert în gestionarea creditelor și care demonstrează consumatorilor voștri că plățile sunt importante. În cazul în care vă confruntați cu consumatori care achită cu întârziere, abordarea noastră atentă și fermă de notificare poate fi tot ceea ce este necesar pentru a asigura plata.

Serviciul de reamintire la plată al Intrum va afecta relația cu consumatorii mei?

Intrum este specializată în colaborarea cu persoane fizice și juridice care au datorii și asigură plățile într-o manieră atentă, empatică și profesionistă.

Având în vedere că managementul creditului este obiectivul nostru principal, putem oferi o experiență superioară în ceea ce privește tehnologia și metodele de plată, precum și soluționarea situațiilor clienților vulnerabili. Ne asigurăm că vor avea parte de o experiență pozitivă consumatorii dumneavoastră, astfel încât să vă mențineți colaborarea pe termen lung.

Ce se întâmplă dacă folosesc memento-uri, dar consumatorii mei încă nu plătesc?

Mulți consumatori achită mai repede atunci când primesc o notificare de la Intrum sau ne contactează pentru a discuta despre opțiunile lor de plată.

Pentru cei care nu răspund, există și alte modalități prin care putem asigura plățile, de exemplu prin colectarea telefonică.

7 măsuri de prevenție împotriva facturilor restante

Faptul că sunteți plătit la timp înseamnă că afacerea dumneavoastră poate prospera și se poate dezvolta fără să vă faceți griji cu privire la problemele legate de fluxul de numerar. Este simplu de zis “mai bine prevenim, decât să vindecăm” însă poate fi și ușor de făcut. Trebuie doar să identificăm acele măsuri care pot ajuta și optimiza business-urile să se protejeze astfel încât să nu înregistreze la final de lună facturi restante.

 

Citiți mai multe aici>> 

“Informațiile de pe factură ar trebui să fie clare și simple. Cu cât informațiile sunt mai clare, cu atât riscul unei eventuale dispute este mai mic”

Valentin Irimia, Account Manager Intrum România

De ce Intrum?

 • 1

  Expertiza și experiența Intrum în colectarea sumelor neîncasate asigură plăți mult mai rapide

 • 2

  Salvați timp și bani externalizând debitele serviciului de colectare creanțe

 • 3

  Buna reputație Intrum vă poate ajuta în a vă bucura de plăți mult mai rapid

 • 4

  Pentru crearea unui echilibru financiar de ambele părți client - consumator trebuie să ne asigurăm că prin acțiunile noastre construim o cultură pozitivă a muncii. Solicitați oferta pentru colectare de creanțe.


Solicitați ofertă pentru Servicii de reamintire

Împreună deschidem calea spre o economie prosperă