Servicii de Factoring

Serviciul de factoring Intrum vă permite să eliberați numerar din facturile neplătite, imediat ce acestea sunt emise. Considerăm că, indiferent dacă sunteți o companie mare care lucrează în domeniul telecomunicațiilor, al serviciilor financiare sau al utilităților, sau o afacere mai mică, ar trebui să vă concentrați asupra activității dumneavoastră principale, fără să vă faceți griji cu privire la obținerea plăților.

 

Cash flow imediat

Un brand puternic și respectat

Intrum preia riscul privind achitarea creanței și administrarea

Procesul continuu de plată crește vânzările


Buget echilibrat

A ajuta oamenii să își creeze un echilibru financiar înseamna o îmbunătățire a calității vieții acestora, plăți previzibile pentru clienții noștri și o societate comercială mai echitabilă.

Dezvoltarea afacerii

Obligația noastră este de a echilibra consumatorii din punct de vedere financiar, lucru care îi va ajuta pe clienții noștri să își dezvolte afacerile și să dețină în permanență controlul asupra unui flux de numerar sănătos.

O colaborare de durată, pentru o economie echilibrată

Așadar, echilibrul între viteza plătilor, rata de succes și satisfacția consumatorilor este cheia către succesul nostru și catre succesul clienților noștri. Și felul în care noi îi ajutăm are un efect direct proporțional cu succesul nostru la nivel de companie.

Intrebari frecvente

FAQ -Servicii de Factoring Intrum

Cum funcționează procesul de factoring la Intrum?

Trimiteți o copie a facturii atât consumatorului dumneavoastră cât și companiei Intrum și noi vă plătim un procent convenit în prealabil din factură. Apoi, noi colectăm plata de la consumatorul dumneavoastră și vă returnăm valoarea rămasă a facturii, minus un comision.

De ce ar trebui să iau în considerare prcesul de factoring?

Din cercetările Intrum privind plățile la nivel mondial, știm că întârzierea plăților este o problemă importantă pentru pentru companii și o amenințare la adresa supraviețuirii lor. În loc să vă faceți griji cu privire la plata facturilor și să consumați timp și resurse valoroase urmărind facturi, de ce nu ne lăsați să vă ajutăm? Veți avea acces imediat la fonduri, în timp ce echipa noastră calificată și experimentată lucrează cu consumatorii dumneavoastră pentru a asigura plata și pentru a menține colaborarea. 

Ce se întâmplă în cazul în care consumatorul nu plătește factura inițială?

În cazul în care consumatorul nu plătește până la termenul convenit, atunci contul este transferat la colectarea datoriilor. Acest lucru reduce riscul, deoarece creanțele sunt transferate mai devreme într-un flux integrat.

Cât de curând îmi puteți elibera fondurile în cazul factoringului?

Procesul de factoringul de la Intrum vă permite să eliberați numerar din facturile neplătite imediat ce acestea sunt emise. Fondurile vă sunt puse la dispoziție în termen 24 de ore.

Care este costul serviciului?

Personalizăm serviciul în funcție de nevoile companiei dumneavoastră. Prin urmare, nu avem un preț standard. Prețul va depinde, printre altele, de numărul de facturi pe care le are compania dumneavoastră. Contactați-ne și începeți chiar astăzi o mai bună gestionare a lichidităților.

În cazul în care clientul meu are o întrebare cu privire la factură, pe cine trebuie să contacteze?

Fiecare afacere are nevoi diferite. Este important să țineți cont de cerințele dumneavoastră în ceea ce privește volumul și tipul de cazuri, dar și stadiul în care aveți nevoie de asistență. Pentru mai multe informații referitoare la strategia personalizată pentru colectare, nu ezitați să ne contactați.

Avem grijă de consumatorii dumneavoastră

 • 1

  Ascultăm activ şi căutăm să înţelegem cât mai bine fiecare situație

 • 2

  Suntem deschiși și flexibili

 • 3

  Avem răbdare și oferim suport de fiecare dată când ni se cere

 • 4

  Desfășurăm procese într-o manieră corectă – valorile noastre sunt cele care ne definesc


Solicitați ofertă pentru Servicii de Factoring

Împreună deschidem calea spre o economie puternică