Managementul conturilor de creanțe

Atunci când alegeți serviciile de colectare de la Intrum, alegeți și puterea unui specialist global în managementul conturilor de creanțe. Vă ajutăm compania de la momentul trimiterii facturii spre colectare, până la recuperarea integrală a acesteia. Puteți să reduceți riscul de credit, să reduceți costul colectării și să creșteți venitul din dobânzile de întârziere și comisioanele pentru reamintirea plății.

Chiar dacă noi trimitem notificările în numele dumneavoastră, consumatorii sunt ai dumneavoastră. Asta înseamnă că dumneavoastră decideți cum doriți să se desfășoare procesul de colectare. Alternativ, dacă doriți să distribuiți singuri notificările, ne puteți trimite datele din registrul contabil pentru monitorizare. Împreună vom găsi o soluție personalizată de care să fiți mulțumit, atât dumneavoastră, cât și consumatorul dumneavoastră.

 

Economisiți timp și bani

Raportare în timp real

Asigurați-vă plata rapidă

Instrumente online ușor de utilizat


Colectare locală și internațională

Pe plan local și international, Intrum România, companie de colectare de creanțe, a gestionat numeroase conturi de colectare a datoriilor din numeroase industrii, iar rezultatele au fost apreciate de către toți clienții.

Soluții diversificate

Cu orice situație de neplată vă confrunți, fie că aveți un singur caz sau un întreg portofoliu care vă îngreunează fluxul de numerar, specialiștii în colectare de creanțe Intrum vă așteaptă cu soluții personalizate.

Cash-flow pozitiv

Firma de colectare creanțe Intrum este specializată în recuperare creante facturi neîncasate, oferind servicii etice și eficiente atât companiilor, cât și consumatorilor acestora.

Intrebari frecvente

FAQ - Managementul creanțelor | Intrum

De ce să alegeți serviciile de colectare de la Intrum?

Atunci când alegeți serviciile de colectare de la Intrum, alegeți și puterea unui specialist global în managementul creanțelor. Veți beneficia de expertiza noastră de lider de piață în materie de facturare, risc de credit și colectare. O facturare corect gestionată reduce volumul de capital imobilizat în plăți întârziate, îmbunătățind lichiditatea printr-un management consecvent.

Cât costă?

Personalizăm serviciul în funcție de nevoile companiei dumneavoastră. Prin urmare, nu avem un preț standard. Prețul va depinde, printre altele, de numărul de facturi pe care le are compania dumneavoastră. Contactați-ne și începeți chiar astăzi o mai bună gestionare a lichidităților.

Cu numele cărei companii se va emite notificarea de plată?

Depinde doar de dumneavoastră. Vom colabora astfel încât să realizăm soluții personalizate pentru afacerea dumneavoastră, folosind marca dumneavoastră sau a noastră.

Pot să îmi folosesc propria marcă, dar cu serviciile dumneavoastră de colectare?

Da, dacă preferați, putem funcționa pe bază de "white label" - combinând marca dumneavoastră, cu expertiza noastră.

 

Ce veți face pentru mine?

Putem gestiona toate facturile pentru afacerea dumneavoastră, facturându-le și apoi trimițând memento-uri corespunzătoare consumatorilor, la timpul potrivit. Dumneavoastră decideți cum doriți să se desfășoare procesul de colectare, iar noi ne vom ocupa de toate aspectele, oferindu-vă rapoarte în timp real privind situația conturilor, astfel încât să aveți o imagine completă a situației financiare.

Ce reprezintă gestionarea conturilor de creanță?

Gestionarea conturilor de creanță este serviciul prin care ne transmiteți facturile dumneavoastră și ne lăsați să ne ocupăm de colectare, memento-uri și încasări. Dimensiunea, amploarea și expertiza noastră fac din Intrum o opțiune rentabilă și de înaltă calitate.

Ce include acest serviciu?

Vom efectua activități de colectare, astfel vom trimite notificări și vom recupera plățile pentru a vi le transmite. Veți avea acces la rapoarte în timp real cu privire la situația conturilor, astfel încât să fiți în permanență complet informat.

De ce să nu o faceți chiar dumneavoastră?

Adesea intervin evenimente care împiedică o întreprindere să urmărească imediat facturile neplătite. Din motive care variază de la concedii, până la concedii medicale, aceste sarcini pot fi neglijate, ceea ce poate duce la creșterea timpului de plată. Lăsând facturarea în seama Intrum, nu va trebui să vă faceți griji că aceste sarcini nu sunt finalizate. Ne asigurăm că facturile și notificările sunt trimise la timpul potrivit, eliberându-vă astfel resursele pentru a vă concentra asupra activității de bază.

Pentru cine este potrivit serviciul de colectare?

Serviciile noastre de colectare sunt adesea folosite de companiile care au un volum mare de facturi. Cu toate acestea, suntem flexibili în soluțiile noastre, așa că, dacă vă întrebați dacă acest serviciu ar putea fi potrivit pentru compania dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta cerințele.

Un proces de colectare inovativ

 • 1

  Colectarea datoriilor este un proces gândit care implică aspecte importante ale colectării cu succes a creanțelor

 • 2

  Analiza registrelor de credit ale companiei ne oferă platforma pe care să ne construim strategia de colectare.

 • 3

  Tratăm fiecare caz în mod individual și îi atribuim o strategie de colectare personalizată.

 • 4

  Începeți chiar astăzi o mai bună gestionare a lichidităților.


Solicitați ofertă pentru managementul conturilor de creanțe

Împreună deschidem calea spre o economie puternică