Care sunt beneficiile colectării prin apeluri telefonice?

Consumatorul dumneavoastră încă nu plătește după ce ați trimis notificările de reamintire a plății? Atunci când utilizați serviciul Call Collect Intrum, consilierii contactează consumatorii prin telefon în numele dumneavoastră, înainte ca factura să fie trimisă spre colectare. Aceștia respectă strict regulile de conduită și tratează consumatorii cu respect în orice moment.

Abordarea, procesele, software-ul și expertiza noastră garantează o rată de colectare ridicată. În plus, facem tot ce ne stă în putință pentru a asigura o relație bună cu consumatorul dumneavoastră. Oamenii noștri ascultă, consiliază și ajută consumatorul să fie liber de datorii. Citiți mai multe despre instrumentele pe care le utilizăm pentru a asigura o bună colaborare cu consumatorii dumneavoastră.

De asemenea, vă putem ajuta atunci când aveți propria echipă de colectare, dar trebuie să vă ocupați de un volum mai mare de cazuri restante. Putem îndeplini această sarcină utilizând numele nostru sau folosind marca dumneavoastră. Resursele noastre vă stau la dispoziție:

  • Manageri specializați
  • Rata ridicată de colectare
  • Comunicare telefonică empatică și respectuoasă
  • Opțiuni flexibile

 

FAQ

Care sunt avantajele apelării consumatorului?
Contactarea telefonică a consumatorului înainte ca situația acestuia să fie trimisă spre colectare este o modalitate prin care puteți păstra o relație bună cu acesta. Orice neînțelegere sau dispută poate fi rezolvată, iar consumatorul are ocazia să explice motivele întârzierii plății. Acest lucru stimulează efectuarea plății și consolidează încrederea.

Când ar trebui să fie sunat consumatorul?
Consumatorul ar trebui contactat înainte ca situația să fie trecută în etapa de colectare a creanțelor. Acest lucru asigură menținerea unei relații bune cu consumatorul și duce la soluționarea rapidă a multor conturi.

Puteți utiliza numele companiei mele atunci când vorbiți cu consumatorii mei?
Da, specialiștii contactează consumatorii prin telefon în numele dumneavoastră. Putem face acest lucru sub numele nostru sau folosind marca dumneavoastră. Dumneavoastră decideți.

Îmi fac griji că altcineva vorbește cu consumatorii mei.

La Intrum, investim foarte mult în pregătirea și instrumentele necesare pentru a asigura consumatorilor că au o experiență pozitivă. Expertiza noastră în relația cu persoanele și companiile care au datorii înseamnă că stabilim cu empatie și fermitate circumstanțele financiare adecvate pentru a lucra cu consumatorii, pentru a găsi soluții durabile și pentru a vă asigura că sunteți plătiți pentru bunurile și serviciile dumneavoastră. Protejarea brandului și a reputației dumneavoastră este esențială pentru noi.