Recuperare rapidă prin apeluri telefonice

Abordarea, procesele, software-ul și expertiza noastră garantează o rată de colectare ridicată. În plus, facem tot ce ne stă în putință pentru a asigura o relație bună cu consumatorul dumneavoastră. Agenții noștri ascultă, consiliază și ajută consumatorul să fie liber de datorii. Citiți mai multe despre instrumentele pe care le utilizăm pentru a asigura o bună colaborare cu consumatorii dumneavoastră (link).

De asemenea, vă putem ajuta atunci când aveți propria echipă de colectare, dar trebuie să vă ocupați de un volum mai mare de cazuri restante. Putem îndeplini această sarcină utilizând numele nostru sau folosind marca dumneavoastră.

 

Manageri specializați

Comunicare telefonică empatică și respectuoasă

Rata ridicată de colectare

Opțiuni flexibile


Colectare prin Call Center

Primul pas în procesul de recuperare facturi restante este procedura de colectare creante pe cale amiabilă.

Externalizarea creanțelor fresh

Cu cât acest proces este inițiat mai devreme, cu atât rata de succes este mai mare și costurile companiei dumneavoastră mai mici.

Împreună deschidem calea spre o economie puternică.

Prin achiziția de portofolii neperformante, ajutăm compania dumneavoastră cu un cash-flow pozitiv în timp ce consumatorii rămân liberi de datori.

Intrebari frecvente

FAQ - Colectare prin apeluri telefonice | Intrum

Îmi făceam griji că altcineva vorbește cu consumatorii mei.

La Intrum, investim foarte mult în instruirea și instrumentele necesare pentru a ne asigura că au o experiență pozitivă consumatorii dumneavoastră. Expertiza noastră în relația cu persoanele și companiile care au datorii ne ajută să stabilim cu empatie și fermitate circumstanțele financiare necesare pentru a colabora cu consumatorii dumneavoastră, pentru a găsi soluții durabile pentru ei și pentru a vă asigura că sunteți plătit pentru bunurile și serviciile dumneavoastră. Protejarea brandului și a reputației dumneavoastră este esențială pentru noi.

Care sunt beneficiile apelării consumatorului?

Contactarea telefonică a consumatorului înainte ca situația să fie trimisă spre recuperare este o modalitate prin care puteți păstra o relație bună cu acesta. Orice neînțelegere sau dispută poate fi rezolvată, iar consumatorul are ocazia de a explica motivele întârzierii. Acest lucru accelerează plata și consolidează încrederea.

Când ar trebui să fie sunat consumatorul ?

Consumatorul ar trebui contactat înainte ca situația să fie transferată la colectare. Acest lucru asigură menținerea unei bune relații cu consumatorul și duce la soluționarea rapidă a multor conturi. 

Cât de repede puteți începe?

Depinde doar de dumneavoastră. Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați, prin formularul de contact.

Puteți folosi marca mea atunci când vorbiți cu cosumatorii mei?

Da, consilierii noștri experți contactează consumatorii prin telefon în numele dumneavoastră. Putem face acest lucru sub numele nostru sau folosind marca dumneavoastră. Dumneavoastră decideți.

Începeți procesul pentru a deveni clientul nostru

Împreună deschidem calea spre afaceri prospere