Care este serviciul de colectare de care aveți nevoie?

Colectare prin Call Center

Colectare prin Call Center

Consumatorul dumneavoastră încă nu plătește după ce ați trimis notificările de reamintire a plății? Atunci când utilizați serviciul de Call Center Intrum, agențíi noștri contactează consumatorii prin telefon în numele dumneavoastră, înainte ca factura să fie trimisă spre colectare. Aceștia respectă strict regulile de conduită și tratează consumatorii cu respect în orice moment.

Citeste mai mult › Colectare prin Call Center

Servicii de Factoring

Servicii de Factoring

De ce să așteptați 90 de zile până când o factură este plătită? Prin vânzarea facturii dumneavoastră către Intrum, un proces cunoscut sub numele de factoring, puteți fi plătit imediat, asumându-ne astfel riscul de credit și sarcina administrativă în locul dumneavoastră.

Citeste mai mult › Servicii de Factoring

Managementul conturilor de creanțe

Managementul conturilor de creanțe

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastră, poate fi dificil să vă ocupați de facturare. Intrum se poate ocupa de managementul conturilor de creanțe pentru dumneavoastră, reducându-vă costurile și îmbunătățind-vă fluxul de numerar.

Citeste mai mult › Managementul conturilor de creanțe

Servicii de reamintire

Servicii de reamintire

La Intrum, asociem cunoașterea aprofundată a proceselor de plată cu proceduri stricte, dar adaptabile, pentru a vă ajuta să obțineți o plată mai rapidă, menținând în același timp o relație bună cu consumatorul. Intrum semnalează consumatorilor dumneavoastră că facturile trebuie plătite la timp, potrivit contractului agreat.

Citeste mai mult › Servicii de reamintire

Intrebari frecvente

FAQ - Servicii de colectare creanțe| Intrum

Ce nivel de asistență am nevoie?

Serviciile de facturare Intrum sunt concepute pentru a fi flexibile. De la distribuirea facturilor și gestionarea întregului proces de plată, până la transmiterea memento-urilor și încasărilor atunci când consumatorii nu plătesc, puteți alege dintr-o gamă largă de opțiuni care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Alegeți serviciile pe care le doriți sau vorbiți cu unul dintre membrii echipei noastre pentru mai multe informații despre personalizarea unui pachet de asistență.

Sunt îngrijorat de relația cu consumatorii atunci când folosesc servicii de colectare debite

La Intrum, ne mândrim cu servicii excelente pentru clienți și cu o abordare atentă față de persoanele și întreprinderile care au datorii. Echipele noastre cu o înaltă pregătire vor stabili circumstanțele financiare în care se află consumatorul dumneavoastră și îl vor ajuta să găsească cea mai bună soluție. Una dintre valorile noastre cheie este empatia și ne vom asigura că marca și reputația dumneavoastră sunt protejate.

De ce ar trebui să folosesc serviciile de colectare creanțe de la Intrum?

 

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastră, puteți beneficia de vasta noastră experiență în managementul colectării de creanțe. Am investit masiv în instrumente, date și instruire pentru a asigura plăți rapide. Cele mai multe întreprinderi nu pot dedica timp și resurse pentru gestionarea creditelor, de aceea suntem aici, pentru a vă ajuta.

De ce să alegeți Intrum?

Furnizor de servicii complete


Ne pasă de consumatorii dumneavoastră


Activitate la nivel internațional


Expertiză de top în industrieÎncepeți procesul pentru a deveni clientul nostru

Împreună deschidem calea spre afaceri prospere