Cautati Servicii de Recuperare Creante? 

Solicitati Oferta

Citeste mai mult ›

Servicii Recuperare Creante

Cu o vasta expertiza in recuperare creante si de facturi neincasate, cu o abordare intotdeauna etica, Intrum Romania este alaturi de dumneavoastra

Ne concentrăm pe recuperare creante, pentru ca dumneavoastra sa va concentrati pe cresterea afacerii

Indiferent de dimensiunea firmei caruia ii sunteti dedicati, fie ca este un IMM sau o corporatie, suntem convinsi ca ar trebui sa va dedicati cresterii afacerii si nu procesului de colectare creante si facturi neincasate. Prin managementul platilor restante, intr-o maniera corecta si etica, Intrum va va ajuta sa incasati in timpul cel mai scurt facturile neincasate si sa diminueze creantele restante. Asa va veti bucura de mai mult timp disponibil pentru a face ceea ce stiti cel mai bine – sa va dezvoltati afacerea si sa-i aduceti valoare adaugata.

Recuperare creante

Atunci cand va doriti un partener de incredere, alegeti firma de recuperare creante Intrum, lider european in credit management si recuperare de creante.

Va punem la dispozitie:

 • recuperare creante pe cale amiabila
 • colectare creante pe teren
 • recuperare facturi neincasate pe cale juridica

Lucram doar pe baza de comision de succes, adica in momentul incasarii. 

Recuperare creante Internationale

Atunci cand afacerea depaseste granitele tarii, clientii devin internationali iar uneori, monitorizarea creantelor neincasate poate deveni dificila. Cu reprezentante in 24 de tari si peste 160 de parteneri in intreaga lume, firma de recuperare creante si facturi neincasate Intrum are o acoperire globala ce asigura o rata de recuperare crescuta.

Ne mandrim cu o expertiza incontestabila si cu echipe ce cunosc strategiile locale, bunele practici si reglementarile legislative. 

 • Retea de colectare internationala, extinsa, in peste 180 de tari
 • Brandul puternic asigura o rata crescuta de succes
 • Prezenta locala, cifre si insight-uri specifice fiecarei piete

Activitatea de recuperare creante neincasate conduce la dezvoltarea afacerii

A fi platit in timp util se poate dovedi un aspect greu de controlat odata ce afacerea se extinde in afara granitelor. Profitati de acoperirea globala a firmei de recuperare si de facturi neincasate Intrum si astfel veti putea economisi timp, bani si efort pentru a intra pe noi piete, cu riscuri minime pentru afacerea dvs. Cereti acum o oferta de recuperare creante. Lucram doar pe baza de comision de succes!

Monitorizarea datoriilor

Platile intarziate sau facturile restante afecteaza afacerea dvs. si creeaza costuri inutile. Prin predarea procesului de monitorizare si de colectare creante catre Intrum Romania, firma de recuperare specializata in colectarea etica si rapida, va veti usura de povara datoriilor neincasate din partea persoanelor juridice sau fizice si va veti puteti concentra pe dezvoltarea companiei dumneavoastra. 

Intrum Romania va mentine legatura cu clientul si va recupera suma finala in numele dvs. Firma de recuperare creante Intrum are o vasta experienta si o expertiza de neegalat in gestionarea datoriilor. Strategiile noastre de recuperare si colectare asigura o buna recuperare a facturilor neincasate. 

 • Expertiza si experienta Intrum in recuperare de sume neincasate asigura plati mult mai rapide
 • Salvati timp si bani cu externalizand servicul de recuperare creante
 • Buna reputatie Intrum va poate ajuta in a va bucura de plati mult mai rapide
 • Fara costuri fixe - Platiti doar un mic comision din ceea ce incasam. Solicitati oferta pentru colectare de creante, mai jos.

Achizitie portofolii neperformante

Chiar si atunci cand ati renuntat la creantele neincasate, aceastea pot fi purtatoare de valoare si pot fi incluse in fluxul de numerar. Intrum poate prelua suma neincasata, creanta inregistrata de compania dvs. si astfel va aduce imbunatatiri in fluxul de numerar iar consumatorii vor fi ajutati in procesul de plata a sumelor restante.

Costul solicitarii rambursarii din partea unui client care nu plateste este adesea mai mult decat cel datorat. Intrum este dispus sa preia datoria de la dvs. la un procent din valoarea sa nominala, procentul depinzand de calitatea datoriei. Va platim imediat portofoliul achizitionat iar apoi Intrum se va ocupa de recuperarea platilor restante sau a facturilor neincasate, utilizand strategii si metode etice care asigura o rata de succes crescuta.

Partea indatorata are de asemenea de castigat, intrucat Intrum poate oferi planuri individuale care sunt calibrate pe capacitatea fiecarui consumator de a plati. Intrum cumpara datorii si portofolii de creante de la orice tip si orice dimensiune a companiei, inclusiv institutii de credit, intreprinderi private si publice sau organisme guvernamentale.

 • Vanzarea portofoliilor neperformante va poate imbunatati situatia financiara a companiei
 • Partea indatorata beneficiaza de multiple optiuni de plata
 • Puteti reduce pierderile aferente datoriilor neperformante

Solicitați oferta recuperare creante