Rezolutii de acordare a creditelor

Evaluarea cu succes a riscului de credit se bazează pe îmbinarea de cunoștințe, informații și înțelegere. Intrum oferă o platformă pentru luarea deciziilor de acordare a creditelor având la baza cele mai cuprinzătoare baze de date din Europa precum și instrumente de analiză și scor. Vă oferim recomandări detaliate, în timp real, în ceea ce privește acordarea de credite persoanelor fizice sau juridice sau pentru propunerea de soluții alternative de plată.

Analize și scoring avansate

Evaluarea creditului în timp real

Prezență europeană de neegalat

Luarea corectă a deciziilor stimulează vânzările


Strategie și analiză de piață

Scopul strategiei și analizei de piață este de a vă ajuta să identificați publicul țintă pentur a putea face previziuni cât mai corecte despre cum va fi primit produsul sau serviciul dumneavoastră în funcție de profilul viitorilor consumatori.

Marketing și vânzări

O strategie de marketing bună vă va ajuta să vă dezvoltați afacerea și să atrageți constant noi profiluri de consumatori cu potențial ridicat de achitare a serviciilor furnizate de dumneavoastră.

Decizia de acordare a creditului

Odată ce ați stabilit planul de afaceri, strategia și analiza de piață, urmează să decideți cărui profil de consumator decideți să acordați creditul astfel încât colaborarea să fie de tip win-win.

Intrebari frecvente

FAQ - Deciziile de acordare a creditelor | Intrum

Cât costă?

Pentru mai multe informații despre serviciile de colectare creanțe Intrum, ne puteți contacta prin formularul de contact. 

Decizia de creditare înseamnă să refuzați vânzările?

Luarea corectă a deciziilor privind creditele deschide ușa pentru mai mulți consumatori. Multe companii refuză consumatori potențial profitabili de teamă să nu rămână cu o pierdere. Cu evaluarea potrivită din partea Intrum, obțineți o probabilitate de risc adaptată companiei dumneavoastră. Scorecard vă ajută să alegeți cei mai profitabili consumatori și să vă dezvoltați afacerea cu încredere.

Cum poate decizia de creditare să crească profitabilitatea?

Oferindu-vă posibilitatea de a lua cele mai bune decizii referitoare la acordarea creditelor, Intrum vă poate face consumatorii profitabili încă de la început, sporind fluxul de numerar, dar și satisfacția acestora. Înțelegerea riscului de credit nu înseamnă neapărat acordarea unui credit mai mic. Este posibil ca o mică ajustare a riscului să îți ofere profituri semnificativ mai mari, prin acordarea de credite mai mari.

Ce este riscul de credit?

Riscul de credit se referă la riscul pe care vi-l asumați ca organizație atunci când acordați credit consumatorilor, fie că sunt întreprinderi sau persoane fizice. Informațiile despre riscul de credit vă spun cât de probabil este ca un consumatori să vă plătească factura, pe baza tendințelor de plată, a mediului economic și a istoricului de plată. Utilizăm aceste informații pentru a cuantifica riscul pe care vi-l asumați. Nu toate riscurile sunt negative – acordați credit pentru a vinde produse sau servicii și pentru a vă dezvolta afacerea. Dar, pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră rezistă în timp,  găsirea echilibrului este foarte importantă.

 

Cum poate decizia de credit să reducă pierderile?

Luarea deciziilor de credit în mod eficient și atent va reduce riscul în timp și vă va ajuta să vă concentrați pe creșterea vânzărilor. Analiza Intrum oferă un control mai mare asupra riscului din portofoliul dumneavoastră de clienți. Oferim informații personalizate, astfel încât să puteți urmări dacă riscul din portofoliul dumneavoastră de clienți crește sau scade și să decideți dacă ar trebui să vă ajustați riscul de credit înainte de a vă confrunta cu situații de neplată.

La ce fel de date voi avea acces?

Avem acces la informații de referință privind creanțele, precum și la propriile noastre baze de date privind comportamentul de plată și la alte surse de date. La Intrum, știm cum să colectăm, să interpretăm și să raportăm aceste informații, astfel încât să le puteți utiliza pentru a lua decizii corecte.

Când ar trebui să folosesc serviciul decizional de credit?

Cu serviciul decizional de creditare al Intrum, puteți identifica riscurile de credit din portofoliul dumneavoastră de clienți, încă din stadiu incipient. Atunci când acordați un împrumut sau vindeți în baza unui credit, durează până când pierderile vor începe să apară în portofoliu. Intrum deține informații și o experiență îndelungată de consultanță în managementul creanțelor care ne permit să identificăm principalele amenințări financiare. De asemenea, datorită serviciilor de monitorizare oferite, puteți afla dacă există modificări privind profilului de risc al consumatorilor dumneavoastră.

De unde știu ce riscuri să îmi asum?

Cu ajutorul Intrum veți putea compara riscul din afacerea dumneavoastră, cu restul pieței. Vă putem spune dacă societatea dumneavoastră are un nivel ridicat sau scăzut de risc în comparație cu alte companii din aceeași industrie. Acest serviciu va face mai ușor să evaluați dacă afacerea dumneavoastră își asumă niveluri optime de risc.

 

Cum pot începe?

Depinde doar de dumneavoastră. Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați prin formularul de contact.

Deciziile de acordare a creditelor

 • 1

  În momentul în care clienții noștri ne trimit un nou proiect, noi știm deja că aceștia au nevoie de bani destul de repede.

 • 2

  La fel de important pentru clienții nostri este ca relația lor cu consumatorii să nu aibă de suferit de-a lungul procesului de colectare al debitelor restante.

 • 3

  Alături de etică adăugăm inovația și experiența, menținându-ne poziția de lider incontestabil în industria de credit management.

 • 4

  Oferim servicii de credit management și de colectare a creanțelor, care asigură o rată de succes excelentă.


Începeți procesul pentru a deveni clientul nostru

Împreună deschidem calea spre afaceri prospere