Monitorizarea creditelor

Intrum monitorizează performanța consumatorilor dumneavoastră și a contractelor pentru a detecta modificările care pot influența comportamentul de plată și riscul de credit în viitor.

Toate modificările sunt monitorizate și comunicate conform liniilor directoare stabilite. Atunci când apar modificări, vă putem ajuta să luați măsurile necesare pentru a reduce riscul. Aceasta poate include stabilirea de planuri de rambursare anticipată sau de plată anticipată sau acceptarea unui flux sporit de informații.

Experiență de neegalat în analiza modelelor și comportamentelor de plată

Reduce riscul pentru afacerea dumneavoastră

Monitorizare paneuropeană și globală

Măsuri proactive pentru a remedia riscurile crescute


Termenul de plată

Termenele de plată cât mai scurte vă ajută să fiți plătit mai devreme

Trimiteți facturile în timp util

Accelerați procesul de facturare prin trimiterea facturilor pe cale electronică sau puteți chiar să discutați la telefon cu consumatorii (imediat după finalizarea unei lucrări).

Monitorizarea plăților

Vă putem ajuta să monitorizați, să interpretați și să acționați pe baza informațiilor de credit și utilizând expertiza noastră ca lider de piață în managementul creditului.

Intrebari frecvente

FAQ - Monitorizarea activității de plată | Intrum

Cum funcționează monitorizarea activității de plată la Intrum?

Având în vedere că managementul conturilor de creanțe este obiectivul nostru principal, putem oferi o experiență superioară în ceea ce privește tehnologia și metodele de plată, precum și soluționarea situațiilor clienților vulnerabili

De ce este Intrum partenerul potrivit pentru monitorizarea creanțelor?

La Intrum deținem informații esențiale despre tendințele și comportamentul de plată al consumatorilor. Discutăm zilnic cu peste 250.000 de persoane care au datorii și oferim servicii tuturor tipurilor de întreprinderi, mari și mici. Vă putem ajuta să monitorizați, să interpretați și să acționați pe baza informațiilor de credit și utilizând expertiza noastră  ca lider de piață în managementul creanțelor. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor pentru a asigura plățile, vă avem la dispoziție numeroase alte alte opțiuni adaptate necesităților dumneavoastră.

Ce măsuri pot lua dacă profilul de risc al unui consumator se schimbă?

Dacă profilul de risc al unui consumator se schimbă în bine, puteți alege să-i extindeți linia de credit și să-l mențineți la curent cu noile produse sau servicii. Dacă profilul de risc al unui consumator se degradează, puteți adopta o serie de măsuri pentru a vă proteja afacerea. Vă puteți limita expunerea prin reducerea liniei de credit sau prin modificarea termenilor, astfel încât să solicitați plata mai rapid. Alternativ, puteți solicita plata anticipată sau alte garanții. Înțelegerea din timp a situației înseamnă că puteți lucra cu consumatorii, asigurându-vă că riscul de plată al acestora nu dăunează afacerii dumneavoastră.

De ce trebuie să monitorizez în continuare consumatorii după ce au achiziționat creditul?

Verificarea condițiilor de acordare a creditului la momentul vânzării nu reprezintă o garanție viitoare a stabilității. Posibilitățile financiare și comportamentul consumatorilor se pot schimba în bine sau în rău. Fiind cu un pas înainte datorită monitorizării atente a creditului, puteți fi proactiv și puteți reduce riscul unor situații viitoare de neplată într-un mod care să vă avantajeze atât pe dumneavoastră, cât și pe consumatorul dumneavoastră.

Monitorizarea activității de plată

 • 1

  Negociați termenele de plată înainte de a începe orice afacere

 • 2

  Mențineti evidența facturilor și termenelor de plată

 • 3

  Întocmiți facturi clare și usor de ințeles, însoțite de avize, dacă furnizați servicii

 • 4

  Nu amânați facturarea și trimiterea acesteia. Fiind cu un pas înainte datorită monitorizării atente a creditului, puteți fi proactiv și puteți reduce riscul unor situații viitoare de neplată într-un mod care să vă avantajeze atât pe dumneavoastră, cât și pe consumatorul dumneavoastră.


Începeți procesul pentru a deveni clientul nostru

Împreună deschidem calea spre afaceri prospere