Informații despre credit

Serviciile noastre privind informațiile de credit vă ajută să vă mențineți actualizate și relevante bazele de date cu consumatorii existenți și potențiali. Informațiile pe care le oferim sunt selectate din mai multe surse de date, ce indică un comportament de plată atât pozitiv, cât și negativ.

Acest lucru permite implementarea de scoruri performante și strategii în cadrul procesului de gestionare a creditului, inclusiv procese de credit specifice consumatorului și activități de marketing mai eficiente.

Informații naționale despre credit, furnizori proprii și terți

Păstrarea actualizată a bazelor de date ale clienților

Cele mai bune instrumente statistice și capacitate IT de analiză

Informațiile de credit actuale și relevante pot stimula profiturile


Informații despre credit

Folosind informații și analize de credit, Intrum vă poate ajuta să anticipați comportamentul de plată al clientului dumneavoastră,

Vă oferim suport local și internațional

Este datoria noastra să ajutăm oamenii să își gestioneze cât mai bine finanțele personale și, facem asta cu succes de peste 100 de ani; de aceea este experiența și informațiile sunt vitale în această activitate.

Împreună ne adaptăm schimbărilor

Informațiile de plată și comportamentul clienților se modifică în timp. În funcție de informațiile pe care le deținem, îi putem îndruma pe consumatori pe drumul cel bun astfel încât să își solutioneze dificultățile financiare și să redevina consumatori profitabili pentru clienții noștri.

Intrebari frecvente

FAQ - Informații despre credit | Intrum

Ce ar trebui să fac dacă informațiile de credit indică un risc ridicat pentru consumatorul meu?

O perspectivă actualizată și relevantă asupra modelelor de plată și a riscului de credit al consumatorilor dumneavoastră vă permite să implementați mai multe strategii de gestionare a creditului care să sporească profitul, inclusiv un marketing mai eficient. Când vine vorba de niveluri ridicate de risc, puteți decide să nu tranzacționați cu anumiți clienți sau puteți pur și simplu să limitați suma creditului acordat la un moment dat, să reduceți termenele de plată sau să solicitați plata în avans.

Cum funcționează serviciul de informații despre creanțe al Intrum?

Serviciul nostru centralizat de colectare creanțe vă oferă o imagine de ansamblu simplificată a gestionării conturilor de creanță dumneavoastră. Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați prin formularul de contact.

Verificarea informațiilor de credit ale consumatorilor existenți reprezintă o sarcină care trebuie îndeplinită o singură dată?

Informațiile de plată și comportamentul consumatorilor se modifică în timp. Pe lângă verificarea consumatorilor potențiali, este util să urmăriți consumatorii existenți pentru a minimiza riscul de neplată și pentru a vă permite să luați măsuri atunci când este necesar.

La ce tip de date pot avea acces?

Avem acces la informații de referință privind creanțele, precum și la propriile noastre baze de date privind comportamentul de plată al consumatorilor. La Intrum, știm cum să colectăm, să interpretăm și să raportăm aceste informații, astfel încât să le puteți utiliza pentru a lua decizii corecte. . Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați prin formularul de contact.

 

Clientul meu va fi notificat?

Pentru mai multe informații referitoare la serviciile de colectare Intrum nu ezitați să ne contactați prin formularul de contact.

De ce ar trebui să folosesc informații despre credit în afacerea mea?

Folosind informații și analize de credit, Intrum vă poate ajuta să anticipați comportamentul de plată al consumatorului dumneavoastră, permițându-vă să setați termeni de extindere ai creditului și să adaptați activitatea de vânzări, marketingul și activitățile de colectare în mod corespunzător.

Informații despre credit

 • 1

  O perspectivă actualizată și relevantă asupra modelelor de plată și a riscului de credit al consumatorilor dumneavoastră vă permite să implementați mai multe strategii de gestionare a creditului care să sporească profitul, inclusiv un marketing mai eficient.

 • 2

  Dar cum îi putem ajuta noi cel mai bine pe consumatori să își achite datoriile când aceștia se află în situații diferite?

 • 3

  Am efectuat o adâncă analiză în vasta noastră bază de date și am identificat oamenii care se află în spatele numerelor și a tipologiilor de consumatori.

 • 4

  Cunoscând tipologiile, putem oferi o consiliere mai bună și îi putem îndruma către un echilibru financiar.


Începeți procesul pentru a deveni clientul nostru

Împreună deschidem calea spre afaceri prospere