Creșteți-vă veniturile prin analizarea bazei dumneavoastră de consumatori

Cu serviciile Intrum de informații despre credit, puteți alege cei mai profitabili consumatori și înțelege mai bine riscul din portofoliul dumneavoastră

Înțelegeți nivelul de risc din portofoliu

Analiza noastră vă oferă un control mai bun asupra riscului din portofoliul dumneavoastră de clienți. Aceasta vă permite să urmăriți dacă riscul din portofoliul dumneavoastră de clienți crește sau scade și apoi puteți decide dacă sunt necesare anumite ajustări. Este posibil ca o mică ajustare a riscului să ofere randamente semnificativ mai mari.

Identificați riscul înainte să apară pierderile

Cu evidențele și analizele Intrum, aveți oportunitatea de a identifica riscul de credit în portofoliul dumneavoastră de clienți într-un stadiu incipient și de a lua măsuri pentru a vă proteja veniturile. Fără această perspectivă, va dura mai mult până când veți putea identifica pierderile în portofoliul dumneavoastră și este probabil ca aceste pierderi să fie mai mari.

Cum comparați?

Informațiile Intrum referitoare la credit vă permit să comparați riscul din afacerea dumneavoastră cu restul pieței. Vă putem spune dacă societatea dumneavoastră are un nivel de risc ridicat sau scăzut în comparație cu alte companii din aceeași industrie și să evaluați astfel dacă vă asumați riscul optim.

Analizați noii consumatori

Compania dumneavoastră poate avea oportunitatea să încheie colaborări cu și mai mulți consumatori. Multe companii refuză consumatori profitabili de teamă să nu înregistreze alte pierderi. Cu un scorecard de la Intrum, obțineți o probabilitate a riscului de neplată în funcție de compania dumneavoastră. Scorecardul facilitează alegerea celor mai profitabili consumatori.