Intrum poate anticipa comportamentul de plată al clienților dumneavoastră

La Intrum, folosim seturi de date și informații dintr-o varietate de surse analize dar și experiența privind plățile. Această gamă variată de informații vă poate oferi date exacte despre cum se vor comporta clienții dumneavoastră.

Rentabilitatea puternică începe cu alegerea clienților potriviți. De ce să nu profitați la maximum de expertiza noastră pentru a vă menține afacerea pe drumul cel bun?

Verificările de credit cu ajutorul cardurilor de scor oferă o viziune mai precisă asupra achitării creditului.

O evaluare personalizată din partea Intrum distinge mai bine între cine ar trebui sau nu, să i se acorde credit, față de o verificare standard de credit. Intrum dezvoltă scoringuri personalizate pentru procesarea automată a cererilor de credit. Rezultatul este acela că afacerea dumneavoastră poate face evaluări mai precise și poate obține clienți mai profitabili.

Scoringul Intrum oferă informații unice

Puteți utiliza scoringul Intrum ca o alternativă la alte modele de scoruri de credit sau în combinație cu alte scoruri. Indiferent dacă utilizați un model de scoring de la un birou de credit sau modele bazate pe date interne, scorecard-urile de la Intrum vor oferi companiei dumneavoastră informații unice despre probabilitatea solicitantului privind pierderile viitoare.

Scorecard vs. verificarea creditului

Care este diferența dintre cardurile de scor de la Intrum și alte modele de scoring de credit? Valoarea scorecard-urilor noastre constă în faptul că avem date care pot prezice în mare măsură cum va acționa o persoană, cu anumite caracteristici, atunci când i se acordă credit.

Birourile de credit iau în considerare nerambursările în modelele lor de punctaj prin istoricul de plată înregistrat. Baza de date Intrum conține informații suplimentare despre comportamentul de plată al solicitantului. Acesta arată traseul unei facturi care ajunge în colectare și până când este implicit achitată. Astfel obțineți informații mai detaliate despre comportamentul de plată al solicitanților. Printre altele, puteți anticipa profilul viitorilor clienți cu risc, care încă nu au fost semnalați de birou.

Un scorecard bun crește profitabilitatea

Un punctaj bun va crește profitabilitatea. O bază de clienți care este adaptată la nivelul de risc dorit crește veniturile și reduce pierderile. În plus, tabelul de punctaj va limita numărul de aplicații care sunt procesate manual, ceea ce poate contribui la reducerea semnificativă a costurilor. Puteți utiliza cardul de punctaj pentru a evalua cererile de credit și pentru a extinde limitele de credit pentru clienții mai profitabili.

Intrum are o experiență de peste 15 ani în realizarea analizelor personalizate și deține un portofoliu de clienți din variate industrii. Realizăm tabele de punctaj în dialog apropiat cu dumneavoastră, astfel încât să puteți decide profilul de risc și grupul țintă. Analiștii noștri cu înaltă pregătire oferă contribuții în acest proces, astfel încât să puteți avea încredere în rezultate.

Pentru mai multe informații despre serviciile de credit ale Intrum, ne găsiți la următoarele date de contact:

Tel: 021 365 34 34

www.intrum.ro

office.ro@intrum.com