Care este serviciul de informații de care aveți nevoie?

Rezolutii de acordare credite

Rezolutii de acordare credite

Decizia de a acorda credit unui consumator poate avea un impact semnificativ asupra fluxului de numerar și profitabilității afacerii dumneavoastră. Luarea deciziei corecte minimizează riscul și contribuie la transformarea relațiilor cu consumatorii, în colaborări profitabile.

Citeste mai mult › Rezolutii de acordare credite

Informații despre credit

Informații despre credit

Intrum folosește analize avansate pentru a vă ajuta să anticipați comportamentul de plată al consumatorilor. Cunoscând care sunt potențialii consumatori, care cel mai probabil vor achita cu promptitudine, vă permite să vă creați strategia de vânzări și să acordați credit persoanelor cu un scor ridicat de plată.

Citeste mai mult › Informații despre credit

Intrebari frecvente

FAQ Rapoarte de credit | Intrum

De ce sunt importante serviciile de informații de credit?

Multe întreprinderi se confruntă cu întârzieri sau chiar cu neplata serviciilor furnizate, probleme care duc la reducerea fluxului de numerar și pot limita creșterea sau chiar amenința viabilitatea afacerii. Volumul mare de date existente ne ajută să putem face previziuni precise cu privire la modul în care se vor comporta consumatorii în viitor. Această cunoaștere este o putere, permițând afacerii dumneavoastră să ia decizii cu privire la cum și când să acorde credite, ce consumatori să vizeze în scopuri de marketing și când să intervină cu condiții mai stricte și chiar cu activități de colectare. Expertiza Intrum în aceste domenii vă poate ajuta afacerea să prospere și să se dezvolte.

Care este diferența dintre scorecards (fișele de punctaj) Intrum și verificările obișnuite de credit?

Valoarea scorecardurilor noastre constă în faptul că dispunem de date care pot prezice în mare măsură modul în care o persoană cu anumite caracteristici va acționa atunci când i se acordă un credit.

De ce este Intrum partenerul potrivit pentru serviciile de informații de credit?

Prezența noastră în 25 de țări, acoperirea globală și o experiență îndelungată înseamnă că dispunem de datele, instrumentele și analizele necesare pentru a evalua cu acuratețe și eficacitate riscul și comportamentul de plată al consumatorului. Știm cum să ne asigurăm că veți fi plătiți la timp, iar accentul nostru pe experiența cumulată înseamnă că puteți fi siguri că și clienții afacerii dumneavoastră sunt tratați corespunzător.  

 

Care este pretul serviciului?

Pentru o oferta personalizată de colectare creanțe sau facturi neîncasate completați formularul de contact.

Cum funcționează?

Vă vom oferi informații actualizate despre comportamentul de plată al consumatorilor dumneavoastră, cât și tendințele acestora privind plățile, potrivit istoricului lor de plată, specificul industriei și situației economice generale. Realizăm fișele de punctaj în colaborare cu dumneavoastră, ajutându-vă să vă decideți profilul de risc și consumatorii țintă.

La ce tip de informații pot avea acces?

Avem acces la informații de referință privind creditele, precum și la propriile noastre baze de date privind comportamentul de plată și la alte surse de date. La Intrum, știm cum să colectăm, să interpretăm și să raportăm aceste informații, astfel încât să le puteți utiliza pentru a lua decizii corecte.

De ce este important să urmăriți nivelul de risc al consumatorului?

Schimbarea profilurilor de risc poate să însemne că, un consumator care anterior plătea la timp este predispus să nu mai achite. Monitorizarea modificărilor comportamentului de plată este importantă pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră nu este afectată din cauza nerespectării clauzelor de către consumatori; de multe ori avertizările ne sunt indicate în avans. De asemenea, profilurile consumatorilor pot deveni mai solide și mai fiabile, ceea ce înseamnă că puteți acorda mai multe credite în condiții de siguranță și vă puteți dezvolta afacerea mai rapid.

De ce să alegeți Intrum?

Extindere la nivel globală


O bună monitorizare și gestionare a plăților


Asistență de înaltă calitate pentru consumatori


Opțiuni juridice disponibileÎncepeți procesul pentru a deveni clientul nostru

Împreună deschidem calea spre afaceri prospere