Cautati Servicii de Recuperare Creante? 

Solicitati Oferta

Citeste mai mult ›

Servicii de facturare si notificare

Facturarea și reamintirea clienților despre facturile neachitate vă ocupă prea mult timp? Noi vă ajutăm cu soluții dedicate.

Ne concentram pe recuperarea de creanțe, pentru ca dumneavoastră să vă puteți concentra pe creșterea afacerii

Indiferent de dimensiunea companiei căruia ii sunteti dedicati, fie că este un IMM sau o corporație, suntem convinsi ca ar trebui să va dedicați creșterii afacerii și nu recuperării de facturi neîncasate. Prin managementul plăților restante, într-o maniera corectă și etică, firma de recuperare creanțe Intrum România vă va ajuta să încasați în timpul cel mai scurt facturile scadente și să diminueze creditul restant. Astfel vă veți bucura de mai mult timp disponibil pentru a face ceea ce știti cel mai bine – să dezvoltați afacerea și să-i aduceți valoare adăugată.

Apelați la serviciile Intrum de Facturare și Reamintire

Doriți ca echipa dumeavoastră să se concentreze pe dezvoltarea afacerii în timp ce facturile sunt plătite până în termenul scadent? Noi suntem alături de dumenavoastră și avem o echipă dedicată.

Avantajele externalizării serviciilor de facturare si reamintire:

  • plăți efectuate în termenul scadent
  • cashflow pozitiv
  • mai mult timp pentru dezvoltarea afacerii
  • menținerea unei relații foarte bune cu clienții

Poate ati dori să externalizați departamentul de trimitere a facturilor și reamintire a plăților însă doriți în același timp să păstrați o relație excelentă cu clienții dumeavoastră. 

Nicio problemă - echipa noastră dedicată companiilor B2B dar și B2C are o vastă experiență pe plan local dar și internațional astfel încît vă garanțăm satisfacția clienților.

Contactați-ne pe adresa sales.ro@intrum.com sau completați formularul de mai jos și vă vom prezenta gama noastră de servicii de facturare și reamintire. 

Solicitați ofertă pentru serviciile de Facturare și Reamintire oferite de Intrum România