Cautati Servicii de Recuperare Creante? 

Solicitati Oferta

Citeste mai mult ›

Servicii Recuperare Creante pe Teren

Procedura de recuperare creante pe teren este metoda de colectare a creantelor ce presupune vizita la domiciliul sau sediul consumatorului.

De ce să apelati la serviciile unei firme de recuperare creante pe teren

Compania de recuperare de creante Intrum Romania este specializata in toate metodele de colectare creante, in oferta noastra fiind inclusa si colectare creante pe teren. Intrum Romania detine o retea nationala de peste 40 de agenti de colectare de creante care pot incasa pe teren creantele si debitele restante in numele companiei dumneavoastra. 

De obicei, se apeleaza la aceasta modalitate de recuperare de creante deoarece ratele de succes sunt mai ridicate iar interactiunea cu debitorul este foarte eficienta, profesionista si cu o rata de succes semnificativ crescuta.

Avantajele recuperarii de creante pe teren:

  • Peste 40 de agenti la nivel national, angajati Intrum Romania
  • O medie de 26 de vizite/zi/agent
  • Avantajul este reprezentat de reducerea timpului de recuperare al creantei, comparativ cu procedura de colectare juridica
  • Impactul psihologic este major asupra debitorului in momentul vizitei efectuate de catre agentul specializat
  • Rata de recuperare este semnificativ crescuta

Contactati-ne pe adresa sales.ro@intrum.com sau completati formularul de mai jos pentru o strategie dedicata de recuperare creante. Impreuna deschidem calea spre o economie puternica. 

Solicitati oferta pentru serviciile de recuperare creante pe teren