Cautati Servicii de Recuperare Creante? 

Solicitati Oferta

Citeste mai mult ›

Recuperare Creante Internaționale

Afacerea dumneavoastră a depășit granițele și emiteți facturi internaționale? Intrum Romania vă ajută în recuperarea de creanțe internaționale.

Ne concentrăm pe colectarea de creante, pentru ca dumneavoastră să vă puteți concentra pe creșterea afacerii

Indiferent de dimensiunea companiei căruia îi sunteți dedicați, fie că este un IMM sau o corporație, suntem convinși că ar trebui să vă dedicați creșterii afacerii și nu colectării de debite restante. Prin managementul plăților restante, într-o manieră corectă și etică, firma de recuperare creante Intrum vă va ajuta să încasați în timpul cel mai scurt facturile scadente şi să diminueze creditul restant. Așa vă veți bucura de mai mult timp pentru a face ceea ce știti cel mai bine – să vă dezvoltați afacerea și să-i aduceți valoare adaugată.

Apelați la serviciile de Recuperare Creante Internationale

Atunci când afacerea depășește granițele țării, clienții devin internaționali iar uneori, monitorizarea facturilor restante poate deveni dificilă. Cu reprezentare în 24 de țări și peste 160 de parteneri în întreaga lume, firma de recuperare creante si colectare creante Intrum are o acoperire globală ce asigură o rată de colectare semnificativ crescută.

Ne mândrim cu o expertiză incontestabilă și cu echipe ce cunosc strategiile locale, bunele practici și reglementările legislative. 

  • Rețea internațională extinsă, în peste 180 de țări
  • Brandul puternic asigură o rată crescută de succes
  • Prezența locală, cifre și insight-uri specifice fiecărei piețe

Un proces de plată fără dificultăți conduce la dezvoltarea afacerii

A fi plătit în timp util se poate dovedi un aspect greu de controlat odată ce afacerea se extinde în afara granițelor. Profitaţi de acoperirea globală a companiei Intrum în recuperarea facturilor neîncasate și astfel veți putea economisi timp, bani şi efort pentru a intra pe noi piețe, cu riscuri minime pentru afacerea dvs.

Solicitați ofertă pentru recuperare internațională