Soluții White Label: numele tău, expertiza noastră

Ce reprezintă numele? Uneori, totul. Din fericire, puteți accesa expertiza Intrum în gestionarea creditelor sub propriul dumneavoastră brand utilizând serviciile noastre de colectare White Label.

La Intrum, înțelegem cât de important este brand-ul pentru afaceri. De aceea, am creat soluțiile White Label, astfel încât clienții noștri să poată accesa într-un mod diferit serviciile premium din managementul creditelor.

Un serviciu adaptat nevoilor dumneavoastră

Am configurat sistemele și tehnologiile noastre pentru a furniza aceste servicii, astfel încât să beneficiați pe deplin de expertiza noastră și de investiția în datele și instrumentele necesare pentru colectarea etică și eficientă, sub marca dumneavoastră.

Clienții noștri au nevoie de flexibilitate pentru a ajusta în mod proactiv și rapid strategiile privind datoriile, pentru a optimiza nivelul de performanță și pentru a proteja atât consumatorul, cât și brand-ul său.

Cu toate acestea, operațiunile interne pot necesita costuri mari de funcționare din cauza sistemelor și proceselor vechi. Fără schimbări semnificative, sunt posibile doar îmbunătățiri progresive.

Serviciu pentru clienți lider de piață

Capacitatea Intrum de a furniza servicii performante clienților și de a capta feedback-ul în mod eficient, dar și de a acționa în funcție de acesta are ca rezultat o cultură îmbunătățită continuu. Clienților li se oferă răspunsuri personalizate, inclusiv soluții de pe mai multe canale și digitalizare.

Soluțiile noastre White Label rezolvă provocările operaționale cu care se confruntă clienții, oferindu-le oportunitatea să se concentreze asupra activității lor de bază, fiind încrezători în același timp că brand-ul și consumatorii lor se află pe mâini sigure.