Colectarea facturilor restante la nivel internațional – provocările industriei

O provocare majoră cu care se confruntă companiile globale este aceea de a obține o imagine de ansamblu asupra afacerii lor din perspectiva managementului creditului. Navigarea în mai multe peisaje juridice poate fi o provocare, mai ales când vine vorba de domeniul reglementat al colectării datoriilor.

Companiile nu trebuie să jongleze cu mai multe contracte și acorduri atunci când colectează bani pe o bază multinațională. Operațiunea de colectare multinațională a Intrum cu sediul în Dublin (IR), deservește clienții atunci când aceștia operează în mai multe locații din Europa.

Intrum are experiența, cunoștințele locale și dimensiunea necesară pentru a fi eficientă și conformă în toate locațiile. Cu o configurație centrală standardizată și gestionând cazurile pe piețele locale, ne asigurăm că suntem în vârful tendințelor și legislației locale, oferind în același timp amploarea și eficiența unui parteneriat european.

Eficientizând procesul privind gestionarea creditelor înseamnă că poți fi mai flexibil. Metoda noastră unitară de lucru contribuie la creșterea eficienței, transparenței și previzibilității.

Care sunt avantajele?

Buna cunoaștere a pieței 

Investim mult în instrumente și traininguri performante pentru a recupera restanțele în mod eficient și atent. Experiența noastră de peste 100 de ani în servicii financiare ne furnizează expertiza necesară pentru a recupera orice tip de sumă restantă, indiferent de motiv sau valoare.  În cadrul procesului de recuperare de creanțe, folosim această expertiză pentru a îmbunătăți fluxul de numerar, pentru a crește capitalul de lucru și pentru a reduce pierderile din credit.

Un serviciu centralizat de colectare

Serviciul nostru centralizat de colectare de creanțe vă oferă o imagine de ansamblu simplificată a gestionării creditului dumneavoastră. Veți reusi să obțineți o viziune internațională asupra modului în care se recuperează creanțele dumneavoastră, dar și care sunt principalele provocări.

Flexibilitate

Un avantaj cheie al serviciului Intrum Hub privind colectarea datoriilor este acela că se poate dezvolta în paralel cu nevoile afacerii dumneavoastră și poate deservi fără efort mai multe piețe pe măsură ce vă extindeți și în alte regiuni. Vă puteți dezvolta fără să faceți modificări majore.

Asistenţă clienţi

Colectăm datorii în mod etic și sustenabil, lucrând cu persoane fizice și companii pentru a crea planuri dedicate de plată și asigurând totodată, standarde înalte în toate industriile. Serviciul nostru oferă activități de colectare digitale multilingvistice, folosind echipele locale de țară pentru a colecta în conformitate cu legislația în vigoare. Știm că brandul, reputația și clienții sunt importanți pentru tine. Astfel, din acest punct de vedere, puteți fi încrezători că portofoliul dumneavoastră de clienți este gestionat cu mare atenție.

 

Cu serviciul Intrum Hub veți obține acces la:

  • Un partener pentru colectarea datoriilor prezent în toate tările din Europa;
  • O singură configurație IT, inclusiv o prezentare generală a tuturor informațiilor de management și raportare;
  • Un punct de contact prin intermediul unui account manager dedicat;
  • O expertiză de peste 100 de ani în colectarea de creanțe internaționale;
  • O abordare centrată pe client și cele mai înalte standarde etice de colectare a datoriilor;
  • Un singur acord care acoperă toate nevoile și cerințele de colectare.

Pe lângă concentrarea noastră continuă asupra obținerii celor mai bune rezultate, Intrum se  asigură că parteneriatul evoluează și se dezvoltă conform indicatorilor de performanță și monitorizare. Asta înseamnă că vă puteți dezvolta în mod proactiv strategia privind managementul creditului.

Pentru mai multe informații despre cum vă putem ajuta, ne găsiți la următoarele date de contact:

Tel: 021 365 34 34

www.intrum.ro

office.ro@intrum.com