Colectare centralizată la nivel internațional

Centrul internațional de colectare debite al Intrum vă permite să centralizați activitățile de colectare în diferite țări, adaptându-vă cerințelor de reglementare locale și oferind o abordare individuală față de consumatori. Oferim un punct de operare pentru nevoile dumneavoastră de colectare în toată Europa, ceea ce înseamnă că puteți reduce complexitatea operațiunilor locale privind gestionarea creditelor, devenind astfel mai eficienți în ceea ce privește fluxul de numerar.

 

Serviciul de colectare centralizată la nivel internațional oferă:

Serviciu centralizat

Raportare și guvernanță uniformă

Un punct de contact comercial și operațional

Integrare unică


Detineți creanțe neîncasate? Noi avem soluția pentru acestea.

Prin externalizarea de creanțelor neîncasate, ajutăm compania dumneavoastră cu un cash-flow sănătos în timp ce consumatorii rămân liberi de datori.

Colectare centralizată la nivel multinațional

Cu o vastă expertiză în recuperare creanțe și de facturi neîncasate, cu o abordare întotdeauna etică, Intrum este alaturi de dumneavoastră indiferent de zona geografică în care vă aflați dumneavoastră sau consumatorii dumneavoastră

Împreună deschidem calea spre o economie durabilă

Atunci când vă doriți un partener de încredere, alegeți firma de recuperare creanțe Intrum, lider european în credit management și recuperare de creanțe.

Intrebari frecvente

FAQ - Colectare centralizată la nivel internațional | Intrum

Dacă trebuie să imi extend afacerea?

Nu e nicio problemă. Un avantaj cheie al serviciului de colectare a datoriilor Intrum Hub este că acela că poate crește în paralel cu nevoile afacerii dumneavoastră și poate deservi fără efort mai multe piețe, fără a necesita implementări IT majore și modificări contractuale.

Putem obține un contract global pentru toate piețele noastre?

Da, Intrum oferă și contracte globale, avand condiții dedicate fiecărei piețe. Acest lucru oferă avantajul că nu trebuie întocmit un nou contract în caz de extindere, deoarece se poate adăuga pur și simplu o anexă. Acest aspect simplifică procesul de negociere și administrare.

Sunt îngrijorat de reputația brandului meu

La Intrum, știm că brandul este important. Tratăm toți clienții în mod etic și echitabil, stabilim circumstanțele financiare și lucrăm cu persoane fizice și companii pentru a stabili planuri de plată realiste și durabile.

Această soluție este limitată pentru anumite servicii?

Această soluție nu restricționează serviciile noastre și există posibilitatea utilizării lor între țări. De exemplu, este posibil să existe un proces de colectare gestionat central. Intrum lucrează cu clienții noștri pentru a proiecta servicii care se potrivesc nevoilor dumneavoastră.

Ce voi plăti?

Contactați-ne despre piețele alese de dumneavoastră pentru mai multe informații 

Ce se intâmplă cu monitorizarea digitală?

Această soluție reprezintă și baza pentru monitorizarea centrală a conturilor dumneavoastră, prin intermediul unui portal online. Portalul vă permite să vă urmăriți cazurile, oriunde sunt procesate și gestionate.

Cum funcționeazã?

Hub-ul va acționa ca birou principal și va fi responsabil pentru toate aspectele operaționale și de performanță ale contractului. Acest lucru permite organizației dumneavoastră să mențină o relație unică și un proces de schimb de date, reducând complexitatea procesului dumneavoastră intern de gestionare privind datoriile.

Conectând organizația dumneavoastră la Intrum Hub, ne asigurăm că toate serviciile noastre sunt sincronizate. Intrum se ocupă de toată coordonarea și asigură că sunt procesate corect cazurile aferente de către unul dintre birourile sale din țara respectivă conform legislației și culturii de plată locale. Intrum gestionează întregul flux de informații. Datele care revin sunt centralizate de Intrum Hub și organizate în rapoarte unitare. Acest lucru vă oferă o imagine de ansamblu asupra fișierelor, într-un singur raport, indiferent de locul în care sunt procesate cazurile dumneavoastră.

Colectare debite la nivel internațional – provocările industriei

Chiar și atunci când ați renunțat la creanțele neîncasate, acestea pot genera valoare și pot fi incluse în fluxul de numerar. Intrum poate prelua suma neîncasată, creanța înregistrată de compania dumneavoastră și astfel vă aduce îmbunătățiri în fluxul de numerar, iar consumatorii vor fi ajutați în procesul de plată a sumelor restante.

 

Citiți mai multe despre acest serviciu>> 

“Suntem acolo unde aveți nevoie de noi, când aveți nevoie de noi. Știm cum să ne asigurăm că sunteți plătiți, protejându-vă marca, reputația și afacerea.”

Cătălin Neagu, Managing Director, Intrum România

Colectare centralizată la nivel internațional

 • 1

  Externalizarea creanțelor neîncasate vă poate îmbunătăți situația financiară a companiei

 • 2

  Partea îndatorată beneficiază de multiple opțiuni de plată

 • 3

  Puteți reduce pierderile aferente datoriilor neperformante

 • 4

  Dezvoltați-vă afacerea și concentrați-vă pe activitatea principală


Începeți procesul pentru a deveni clientul nostru

Împreună deschidem calea spre afaceri prospere