Asistență consumatorilor pe tot parcursul procesului de colectare a creanțelor

Orientarea către consumator, procesele consecvente și instrumentele digitale sunt elementele care asigură o experiență optimă pentru aceștia, potrivit strategiei de colectare etice a Intrum.

Serviciile pe care Intrum le oferă clienților sunt atent create pentru a se asigura că eficiența este îmbinată cu asistență performantă.

Aceștia sunt pașii pe care îi urmăm în realizarea acestui obiectiv:

  1. Conștientizarea – marca și reputația noastră sunt importante pentru noi și avem grijă să ne asigurăm că atât noi, câ și clienții noștri funcționăm într-o manieră etică.
  2. Informare – putem automatiza notificările și instrucțiunile de colectare, oferind consumatorilor link-uri către diferite opțiuni de plată, eliminând astfel dificultățile care apar pentru efectuarea plăților.
  3. Comunicare – ne asigurăm că accesul la informații este consecvent și simplu, utilizând tehnologia și reprezentanți calificați ai serviciului pentru consumatori, pentru a oferi opțiuni multiple de contactare.
  4. Rezoluţie – tratăm toți consumatorii în mod echitabil și cu respect, asigurând transparența planurilor de plată, o imagine completă a situației aflate în gestionare și procesele utilizate în toate etapele de colectare creditului.
  5. Plată – Oferim numeroase opțiuni de plată pentru a elimina barierele din calea rezolvării cazurilor.
  6. Feedback – încercăm să obținem feedback din partea consumatorilor, acționând în funcție de răspunsurilor lor pentru a rezolva situațiile individuale și pentru a le îmbunătăți această experiență.