Dincolo de legislație – mai mult decât conformitate

Respectarea normelor legislative și tratamentul etic față de clienți sunt pietrele de temelie ale Intrum, în ceea ce privește activitatea de colectare a debitelor. Investim semnificativ în tehnologie, procese și oameni pentru a asigura cele mai bune rezultate pentru clienții și consumatorii noștri.

La Intrum, considerăm că un tratament bun oferit clienților înseamnă mai mult decât respectarea anumitor norme de conformitate și de legislație. Lucrăm din greu pentru a ne asigura că fiecare client al dumneavoastră are parte de cea mai bună experiență. Iată câteva dintre motivele pentru care colaborarea cu Intrum România poate garanta succesul afacerii dumneavoastră.

Cea mai ridicată rată de satisfacție a clienților din industrie

Cultura Intrum privind îmbunătățirea continuă a activității include evaluări independente periodice. Intrum deține acreditarea Investor in Customers Gold și a obținut un scor NPS de +59 în 2021, cel mai mare rezultat înregistrat în industrie.

Sondajele privind experiența clienților

Acestea sunt legate de performanța individuală a agenților și ne permit să evaluăm și să raportăm continuu nivelul de servicii oferit clienților. Ele generează, de asemenea, inițiative pentru a îmbunătăți activitatea.

Rapoarte lunare privind satisfacția consumatorilor

Împărtășim lunar aceste rapoarte cu clienții noștri, inclusiv volumul de chestionare emis, ratele de finalizare, scorurile obținute și orice feedback  furnizat.

Investiții în calitatea dialogurilor

Acest aspect oferă garanții importante în ceea ce privește calitatea apelurilor și faptul că sunt gestionate într-o manieră conformă.  Toate apelurile sunt evaluate în funcție de un număr de interogări create intern și se concentrează pe cerințele legislative, dar și pe cele ale clienților. Încă de la început, acest proces a fost un motor cheie al schimbării prin coaching și feedback periodic, care au generat la rândul lor reacții pozitive din partea consumatorilor.

Soluții digitale

Într-o lume în care există o cerere din ce în ce mai mare pentru soluții digitale 24/7, portalul nostru pentru consumatori le permite acestora să obțină informații utile beneficiind, în același timp, de toate serviciile care au fost dezvoltate în cadrul call-center-ului. Consumatorii pot să-și achite restanțele, să finalizeze o evaluare completă a veniturilor și cheltuielilor și să propună modalități de rambursare.

Informații actualizate în timp real

Portalul destinat consumatorilor, le oferă acestora o experiență perfectă deoarece planurile finalizate, rambursările sau evaluările de accesibilitate sunt completate automat, la fiecare 30 de minute. Portalul este complet integrat în platforma de colectare a Intrum și poate fi utilizat pentru consumatorii cu restanțe timpurii.

Legislație și noutăți legislative

La Intrum, suntem implicați permanent în tratarea corectă a clienților, la toate nivelurile. Pentru a ne asigura că legislația este integrată, înțeleasă și promovată în întreaga afacere, organizăm sesiuni lunare pentru toți colegii, unde sunt discutate noutăți legislative și subiecte cheie pentru a promova implementarea celor mai bune practici. Aceaste sesiuni lunare sunt însoțite de buletinul informativ al Intrum pentru a ne asigura că întreaga companie este la curent cu principalele concluzii privind reglementările în vigoare și domeniile de interes.

Aceste instrumente și procese ne permit să oferim constant clienților servicii calitative.

Pentru mai multe informații despre modul în care Intrum poate ajuta afacerea și clienții dumneavoastră, ne puteți contacta:

Tel: 021 365 34 34

www.intrum.ro

office.ro@intrum.com