Departament intern sau externalizarea serviciilor de colectare creanțe?

În loc să vă confruntați cu situațiile în care sunt înregistrate întârzieri la plată, mai bine alegeți un specialist în colectarea datoriilor pentru a asigura plăți rapide și servicii excelente pentru clienți.

Colaborarea cu un partener specializat în colectarea creanțelor sporește rapiditatea efectuării plăților. La Intrum, dispunem de competențele, experiența și instrumentele necesare pentru a lucra cu persoane fizice și întreprinderi astfel încât să contribuim la rezolvarea dificultăților financiare. Aceasta este specializarea noastră.

Colaborând cu Intrum, veți fi liberi să vă concentrați asupra activității dumneavoastră de bază, în loc să vă faceți griji cu privire la facturile neîncasate.

Câteva dintre beneficii sunt:
 

  1. Reducerea timpului de așteptare - Veți primi banii mai repede de la client
  2. Creșterea lichidității - Colectarea creanțelor reduce perioada de timp în care dumneavoastră așteptați încasările, ceea ce conduce la rândul său, la îmbunătățirea lichidității.
  3. Concentrare mai mare – Vă puteți petrece timpul lucrând la dezvoltarea afacerii dumneavoastră, în loc să vă faceți griji cu privire la plățile efectuate cu întârziere.

 

Parteneriatul cu un asociat de încredere facilitează integrarea bunelor practici financiare în compania dumneavoastră și contribuie la dezvoltarea sa.

 

Noi, la Intrum, ajutăm clienții să prospere având grijă de consumatorii lor.