De ce să alegeți Intrum ca partener în colectarea creanțelor?

Căutați un partener de încredere care să vă ajute cu plățile efectuate cu întârziere și cu colectarea datoriilor? Iată câteva dintre beneficiile parteneriatului cu Intrum.

Intrum este liderul în credit management și colectare de creanțe cu o extinsă prezență geografică în 24 de țări din Europa și Brazilia. Suntem partenerul ideal pentru orice companie care are nevoie de servicii financiare de credit management si recuperare de creanțe. Ne recomandă 100 de ani de experiență și o vastă experiență:

  1. Compliance - Suntem întotdeauna la curent cu legile și reglementările, astfel încât procesele de colectare sunt etice.
  2. Flexibilitate - Procesele personalizate pentru colectarea datoriilor înseamnă că puteți recupera banii mai rapid, în timp ce consumatorul dumneavoastră beneficiază de servicii excelente. Putem oferi acest serviciu companiilor mici și mari, atât B2B, cât și pentru consumatori.
  3. Dedicați consumatorilor– Știm cum să ne adresăm persoanelor cu datorii și să recuperăm sumele restante, asigurând în același timp colaborarea cu clienții.
  4. Timp economisit - Monitorizarea conturilor neplătite necesită mult timp. Lăsând această sarcină în seama Intrum, veți avea mai mult timp pentru afacerea dumneavoastră.
  5. Date, analiză și tehnologie – Expertiza noastră este reprezentată si de investiții substanțiale în instrumentele, date și tehnologia necesară pentru a rămâne competitive.  Acest lucru ne permite să adaptăm procesul de colectare al creanțelor pentru fiecare caz în parte și să colaborăm cu consumatorii pentru a identifica cea mai bună soluție.
  6. Colectare internațională – Procesăm cereri externe și deținem propriul nostru departament internațional pentru colectarea datoriilor.

Aflați mai multe despre serviciile noastre și despre cum vă putem ajuta.

Tel: 021 365 34 34s

www.intrum.ro

office.ro@intrum.com