Vânzarea portofoliilor de creanțe - alegerea partenerului potrivit

Atunci când vindeți portofolii de creanțe este important să alegeți un partener care să asigure că reputația dumneavoastră este protejată și care, de asemenea, colaborează eficient cu consumatorii dumneavoastră pentru a-i ajuta în rezolvarea problemelor financiare.

Vânzarea portofoliilor de creanțe neîncasate este un pas important de inclus în ciclul de gestionare al creditelor. Este posibil ca aceste conturi încă să mai poată fi recuperate, dar pentru a le valorifica este nevoie de competențe specializate și de o atenție deosebită, ceea ce poate fi un obstacol în activitatea dumneavoastră principală. În schimb, puteți genera valoare financiară prin vânzarea acestor conturi, ceea ce vă oferă certitudine și obținerea imediată de numerar în bilanțul dumneavoastră.

Experiență vastă într-o gamă largă de portofolii

Compania Intrum este expertă în tranzacții de achiziționare a portofoliilor de creanțe și deține un loc important pe toate panourile majore de servicii financiare din Europa. Achiziționăm datorii bancare și de servicii financiare negarantate de mari dimensiuni, precum și împrumuturi garantate cu bunuri imobiliare, datorii de utilități și din telecomunicații, astfel suntem alături de toate întreprinderile, de toate dimensiunile, care au în gestiune portofolii neperformante.

Pe lângă achizițiile punctuale, ne angajăm în cumpărarea de conturi de la clienții noștri, care se află în anumite etape ale ciclului de creditare. Echipa noastră va colabora cu dumneavoastră pentru a stabili o tranzacție a portofoliului astfel încât să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Amprenta pan-europeană

Prezența Intrum în 24 de țări europene și rețeaua extinsă de parteneri înseamnă că deținem amploarea, capacitatea și flexibilitatea de a achiziționa conturi oriunde s-ar afla acestea. Echipele noastre multilingvistice pot gestiona portofolii care acoperă mai multe jurisdicții.

Experiență premium pentru consumatori

Vânzarea portofoliilor neperformante este un aspect foarte important atunci când vine vorba de experiența consumatorilor. La Intrum, ne mândrim cu abordarea noastră etică în materie de colectare. Știm cum să intrăm în contact cu persoanele care au datorii și să colaborăm cu atenție și empatie cu acestea, pentru a le ajuta să își imbunătățească situația financiară și pentru a stabili planuri de plată adecvate posibilităților lor financiare.

Protejarea reputației dumneavoastră

Consumatorii care se află acum în dificultate financiară pot fi în continuare clienții dvs. valoroși în viitor. Oferind o experiență pozitivă în vremuri dificile, nu numai că asigurăm reputația afacerii dumneavoastră, dar o și îmbunătățim. Echipele noastre specializate în colectare debite sunt pregătite să facă față tuturor circumstanțelor, utilizând procese personalizate pentru consumatorii vulnerabili.

Experiență de succes

Încrederea clienților noștri se bazează pe istoricul nostru. Tratarea consumatorilor în mod empatic și corect este un aspect integrant al activității noastre, ceea ce are ca rezultat o rată scăzută de plăți efectuate cu întrerupere și feedback pozitiv din partea consumatorilor. Ne ocupăm de 97% din activitatea de colectare la nivel intern, folosind instrumente de top pentru monitorizarea și soluționarea litigiilor, precum și tehnologie de ultimă generație.

Precizie și eficiență

Rata noastră de acuratețe privind predicția încasărilor a fost de peste 99% în ultimii patru ani, datorită capacităților analitice eficiente pe care le deținem. Strategia noastră dinamică privind conturile arată o legătură clară între activitate și încasări, datorită prioritizării inteligente a cazurilor.

Pentru mai multe informații despre modul în care Intrum vă poate ajuta să vă echilibrați bilanțul financiar și să vă simplificați procesele de colectare, ne găsiți la următoarele date de contact:

Tel: 021 365 34 34

www.intrum.ro

office.ro@intrum.com