Achiziționarea portofoliilor neperformante

Datoriile pe care le-ați considerat ca fiind neîncasabile pot avea în continuare valoare. Echipa noastră de investiții este specializată în achiziționarea de portofolii neperformante din toate clasele de active, de la datorii negarantate, la împrumuturi garantate prin imobile.

Vânzarea datoriilor neperformante generează lichiditate, reduce pierderile și vă ajută să economisiți timp. De asemenea, vă putem ajuta consumatorii, oferindu-le planuri de plată individuale care le permit în timp să devină liberi de datorii.

Intrum achiziționează portofolii neperformante de la toate tipurile de companii, inclusiv instituții de credit, instituții private și publice, precum și agenții guvernamentale.

 

Îmbunătățiți cash flow-ul

Planuri personalizate de plată pentru consumatori

Reduceți pierderile

Generați resurse financiare


Aveți portofolii neperformante?

O companie poate trece prin situații mai puțin plăcute care pot afecta nivelul de cashflow. Dacă vă regăsiți în situația de a înregistra portofolii neperformante, echipa Intrum vă stă la dispozișie

Intrum vi le achiziționează

După analizarea portofoliului vom reveni la dvs. cu o ofertă de cumpărare a datoriilor înregistrate. Ține-ți minte: cu cât datoriile sunt mai noi, cu atât oferta va fi mai competitivă.

O afacere prosperă

Dezvoltați-vă strategia de business profitând de expertiza și experiența unei firme de recuperare precum Intrum, liderul incontestabil al Europei în credit management și colectare creanțe.

Intrebari frecvente

FAQ - Achiziționarea creanțelor | Intrum

Cum functioneazã?

Costurile de colectare pentru consumatorii care nu achită pot fi adesea mai mari decât datoria în sine. Intrum poate cumpăra datoria de la dumneavoatră, la un procent din valoarea nominală. Prețul este calculat pe baza calității generale a portofoliului, mai exact, numărul de conturi, vechimea conturilor și soldurilor și numerarul deja încasat.

Vă plătim imediat și apoi colectăm datoria consumatorului, folosind expertiza și economia  noastră de scară.

Când pot vinde datoriile?

În orice moment. Ne adaptăm strategiei dumneavoastră. Intrum achiziționează datorii aflate în toate stadiile de colectare, de la executarea conturilor, până la cele aflate în întârziere timpurie, datorii mai vechi și conturi prescrise. Puteți decide ce este mai important pentru afacerea dumneavoastră.

Care este impactul asupra consumatorilor?

În general, cesionarea creanțelor aduce beneficii consumatorilor dumneavoastră deoarece Intrum oferă planuri de plată adaptate capacității individuale de plată. Acest lucru le oferă posibilitatea de a deveni liberi de datorii într-un mod mai ușor.

Tratarea consumatorilor cu empatie și echitate este o parte integrantă a afacerii noastre, ceea ce conduce la plăți constante și la un nivel ridicat de satisfacție pentru consumatori.

Ce categorii de împrumuturi cumpărați?

Suntem bucuroși să analizăm toate clasele de active. Intrum are o vastă experiență în domeniul serviciilor bancare și financiare, precum și în domeniul utilităților negarantate, telecomunicațiilor, finanțelor auto, comenzi prin corespondență și datorii de comerț electronic. În plus, achiziționăm împrumuturi garantate prin imobile, precum și alte active garantate în toată Europa. 

Vânzare unică sau un flux avansat?

Pe lângă vânzarea portofoliilor de datorii neîncasate, mulți dintre clienții noștri preferă să încheie tranzacții de tip „flux avansat”, unde suntem de acord să cumpărăm conturi în mod continuu atunci când ele ajung la o anumită etapă în cadrul proceselor dumneavoastră. Acest aspect garantează venituri, precum și eliberarea timpului și a resurselor interne.

Acoperirea pan-europeană a Intrum și capacitatea de a cumpăra datorii din toate clasele de active înseamnă că putem crea o structură de afacere care să funcționeze pentru dumneavoastră, indiferent dacă presupune achiziționarea de active neperformante sau furnizarea de alte servicii,  precum colectarea datoriilor. Discutați cu unul dintre membrii echipei noastre pentru mai multe informații.

 

Vânzarea datoriilor – îmbunătățiți-vă capitalul și relația cu consumatorii

Colectarea creanțelor neîncasate reprezintă un proces important  pentru compania dumneavoastră deoarece îmbunatațește fluxul numerar și vă ajută compania să fie profitabilă.

În următorul articol vă prezentăm câteva semne care anunță că este cazul să contactați o companie specializată în colectarea creanțelor:

 

Citiți mai multe despre acest serviciu aici  >>


Cum să recuperați rapid contravaloarea portofoliilor neperformante?

 • 1

  Trimiteți cererea dvs. împreună cu baza de date a facturilor restante pe adresa de email sales.ro@intrum.com

 • 2

  Colegii noștri vă vor contacta pentru mai multe detalii, în vederea unei oferte cât mai competitive.

 • 3

  Stabilim procedura de colectare a creanțelor astfel încât să beneficiați în cel mai scurt timp de un cashflow pozitiv.

 • 4

  Intrum are grijă de recuperarea sumelor restante în timp ce dvs. vă puteți concentra pe creșterea afacerii.


Începeți procesul pentru a deveni clientul nostru

Împreună deschidem calea spre un cashflow pozitiv