Abordarea individuală: ne adresăm consumatorului în limba vorbită

Diversitatea limbilor străine utilizate este una dintre modalitățile prin care Intrum creează o experiență pozitivă pentru consumatori. Puterea unei afaceri internaționale împreună cu informațiile și expertiza locală reprezintă o garanție că furnizorii de servicii și consumatorii lor sunt tratați în mod corespunzător.

La Intrum, ne ajutăm clienții având grijă de consumatorii lor. Reușim să îndeplinim acest obiectiv creând legături strânse cu persoanele care au datorii, făcându-ne timp pentru a afla circumstanțele lor și lucrând cu ei pentru a găsi împreună o soluție. Adresarea în limba nativă a consumatorilor dumneavoastră este un aspect important întrucât ii face să se simtă confortabil.

Mulți dintre consumatori lucrează peste granițe și știm cât de complex este să ne asigurăm că legislația și practicile locale sunt respectate. De aceea, profităm la maximum de abilitățile noastre lingvistice, de acoperirea globală și de prezența locală pentru a furniza servicii adecvate de gestionare a creditelor în toată Europa și nu numai.

Cu birouri în 25 de țări și 160 de țări partenere, call center-urile noastre ajută consumatorii exprimându-se într-o varietate de limbi străine. De exemplu, în Göteborg vorbim peste 30 de limbi. Acest lucru ne permite să comunicăm atent și eficient cu consumatorii furnizorilor de servicii, oriunde s-ar afla.

Cele 35 de limbi străine în care Intrum se adresează

Albaneză, franceză, macedoneană, suedeză, arabă, greacă, mandarină, cehă, armeană, olandeză, norvegiană, turcă, bosniacă, islandeză, persană, germană, daneză, italiană, poloneză, maghiară, engleză, catalană, portugheză, sârbo-croată, estonă, kurdă, română, slovacă, finlandeză, letonă, rusă, spaniolă, flamandă, lituaniană, sârbă.

Limba de adresare reprezintă o modalitate prin care Intrum asigură o experiență echilibrată și eficientă consumatorilo, adaptând astfel serviciile nevoilor individuale. Acest obiectiv se poate îndeplini prin soluții digitale, interacționând cu persoane fizice, monitorizând creditul și planurile de rambursare. Știm că fiecare persoană este unică.

Supporting you. All the way.