Servicii de recuperare creanțe

Care este serviciul de colectare creanțe de care aveți nevoie?

Detineți portofolii neperformante? Noi avem soluția pentru acestea. Contactați-ne prin formularul de mai jos:

Achizitie de portofolii creanțe neîncasate

Datoriile pe care le-ați considerat ca fiind neîncasabile pot avea în continuare valoare. Echipa noastră de investiții în portofolii este specializată în achiziționarea de împrumuturi neperformante din toate clasele de active, de la datorii negarantate, la împrumuturi garantate prin imobile.

Citeste mai mult › Achizitie de portofolii creanțe neîncasate

Recuperare creanțe pe cale juridica

Recuperare creanțe pe cale juridica

Atunci când ați epuizat metodele de colectare creanțe pe cale amiabilă, vă recomandăm să apelați la colectarea pe cale juridică.

Citeste mai mult › Recuperare creanțe pe cale juridica

Un serviciu eficient de colectare la nivel global

Recuperare creanțe internaționale

Compania dumneavoastră se străduiește să gestioneze activitatea de colectare în mai multe țări? Acum puteți avea un partener internațional pentru colectarea datoriilor.

Citeste mai mult › Recuperare creanțe internaționale

Monitorizarea creditelor

Monitorizarea creditelor

Condițiile și comportamentul de plată al consumatorilor se pot schimba în timp, iar asta vă poate afecta profund afacerea. Din acest motiv este esențial să monitorizăm performanța consumatorilor pentru a evita posibilitatea nerespectării obligațiilor contractuale.

Citeste mai mult › Monitorizarea creditelor

Intrebari frecvente

FAQ - Colectare creanțe | Intrum

De ce ar trebui să externalizez creanțele pentru colectare?

Indiferent dacă sunteți IMM sau o companie mai mare din domeniul telecomunicațiilor, al serviciilor financiare sau al utilităților, noi credem că ar trebui să vă puteți concentra pe ceea ce faceți cel mai bine, fără să vă faceți griji cu privire la obținerea plăților. Gestionând plățile efectuate cu întârziere în mod diligent și corect, Intrum vă ajută să recuperați plățile mai repede și astfel dumneavoastră să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii.

Folosiți numele mărcii mele sau al dumneavoastră?

Asta depinde de dumneavoastră. Unii clienți preferă să acționeze utilizând numele nostru datorită experienței acumulate, însă alții preferă să adopte o abordare de tip "White label". În acest caz, vă vom contacta consumatorii folosind numele dumneavoastră. În orice caz, veți beneficia de aceleași servicii excelente și veți avea acces la tehnologia, datele și analizele noastre.

Cum pot afla mai multe informații?

Intrum lucrează cu consumatorii în diferite moduri, în funcție de nevoile și cerințele acestora. Indiferent de mărimea și domeniul de activitate, avem o gamă largă de servicii și o experiență îndelungată. Pentru mai multe informații despre cum vă putem ajuta, vă rugăm să ne contactați.

De ce să alegeți Intrum?
  • Acoperire globală
  • O bună monitorizare și gestionare a plăților
  • Asistență de înaltă calitate pentru consumatori
  • Opțiuni legale disponibile
Cum se vor simți consumatorii mei?

Intrum are o abordare etică în ceea ce privește colectarea datoriilor, lucrând cu persoane și organizații pentru a stabili planuri de plată accesibile și durabile. Ne ajutăm clienții să prospere prin grija față de consumatorii lor, astfel încât puteți fi sigur că aceste relații importante sunt pe mâini sigure.

De ce să alegeți Intrum pentru colectarea de creanțe?

Activitate la nivel global


Cel mai bun management de colectare creanțe


Asistență la cele mai înalte standarde


Opțiuni juridice disponibile


Începeți procesul pentru a deveni clientul nostru

Împreună deschidem calea spre o economie puternică


Citește mai mult