Servicii de recuperare pentru companiile de asigurări

Servicii de recuperare pentru companiile de asigurări

Pe plan local și international, Intrum România, companie de colectare creanțe, a gestionat numeroase conturi de colectare a datoriilor din industria asigurărilor iar rezultatele au fost apreciate de către toți clienții. De la prime de asigurare la regrese, Intrum România are experință în colectarea restanțelor specifice companiilor de asigurări.

Recuperarea de creanțe pentru companiile de asigurări

Echipa noastră de recuperare creanțe știe că nu există o singură soluție pentru toate companiile și pentru toate industriile care înregistrază întârzieri la plată. Astfel, atunci când vine vorba de colectarea datoriilor din industria de asigurări, oferim o varietate de soluții, inclusiv servicii de reamintire, pre-collection, early collection, late collection sau colectare internațională. Cunoașterea și înțelegerea modului în care apar probleme și dispute în industria asigurărilor este ceea ce ne diferențiază de alte agenții de recuperare de creanțe.

Înțelegem că litigiile pot apărea din cauza întârzierii plății între un asigurător și un asigurat. Mai mult, experții noștri din domeniul colectării datoriilor au un limbaj fluent și specific industriei financiare, ceea ce le permite să înțeleagă cu ușurință politicile și specificul unui produs. Echipa noastră va colabora cu asigurații clienților noștri pentru a-i educa în termenii poliței de asigurare și a le explica limbajul poliței care uneori poate fi dificil de înțeles. De multe ori, simpla explicare a limbii politicii este suficientă pentru a rezolva litigiile dintre cele două părți.

Servicii de colectare a datoriilor de asigurare

Când sunteți partener cu o agenție de recuperare de creanțe din industria de asigurări, puteți conta pe firma de colectare pentru a descoperi venituri la risc și înghețate, care vă vor îmbunătăți sănătatea financiară și vor oferi un beneficiu imediat organizației. De multe ori, veniturile înghețate și cu risc sunt pierdute din cauza problemelor legate de sistemele de facturare și cifra de afaceri. Experții în colectarea datoriilor din cadrul Intrum România pot identifica și lucra la colectarea acestor datorii, ceea ce va ajută la curățarea creanțelor vechi și la crearea unui flux de numerar mai bun.

Intrum România poate gestiona orice colectare a datoriilor din industria de asigurări de care are nevoie afacerea dvs. Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor doar pentru colectarea datoriilor dintr-o categorie sau mai multe, nu veți fi dezamăgiți de serviciile de colectare oferite. Când vine vorba de colectarea datoriilor din industria de asigurări, Intrum România are mai multe domenii de expertiză, de la prime de asigurare de regrese.

Procedura de recuperare a creantelor

Colectarea datoriilor de asigurare este un proces gândit care implică aspecte importante ale recuperării succesului datoriilor, ce includ următoarele:

Scorul de credit comercial și analiză riscului de credit. Analiza registrelor de credit ale companiei ne oferă platforma pe caresă ne construim strategia de colectare.

Iar înregistrările anterioare de compensare ale companiei ne permit să facem o predicție valabilă a modului în care companie neplătitoare s-ar putea achita de datorii.

Apoi, tratăm fiecare caz în mod individual și îi atribuim o strategie de colectare pe cale amiabilă individuală. În termenul decis împreună cu clientul, ne folosim de toate canalele de comunicare pentru a recupera sumele restante pe cale amiabilă iar în cazul în care acest proces se dovedește a nu fi eficient, următorul pas este de a demara o procedură în instanță, care de obicei are șanse foarte mari de reușită chiar dacă rezultatele apar după o perioadă mai lungă de timp.

Așadar, cu orice situație de neplată v-ați confrunta, fie că aveți un singur caz sau un întreg portofoliu care vă îngreunează fluxul de numerar, specialiștii în colectare de creanțe Intrum România vă așteaptă cu soluții personalizate.