Conturam viitorul industriei

Conturam viitorul industriei

Industria noastră se schimbă mai repede ca niciodată iar noi ne dorim să fim primii care inovează și îmbrățisează schimbarea.

Legislatia internațională reglementează tot ceea ce avem sau nu avem dreptul să desfășurăm. Modificarile din piața și din comportamentul de plată produc schimbari în așteptările clienților care interacționează cu noi prin intermediul mediului digital. Big data, social media, robotica, soluțiile de integrare facilă, sunt toate aspecte la care trebuie să ne adăptam constant.

Industria FinTech se schimbă într-un ritm alert. Noi, ca lider în industria de credit management, suntem obligați să dezvoltăm constant soluții prin care oameni să își poată gestiona mai ușor creanțele.

Scopul nostru este acela de a fi numărul unu în toate țările în care ne desfășurăm activitatea. Ne dorim să oferim cea mai bună experiență atât clienților cât și consumatorilor noștri, prin stimularea inovației și prin stabilirea de noi standarde. La Intrum, nu vedem obstacole, ci vedem oportunitați.