IMM-urile au nevoie de sprijin pentru gestionarea facturilor restante

În calitate de companie mică sau mijlocie, s-ar putea să simțiți că aveți mai puțină putere și control atunci când vine vorba de fluxul de numerar și de plățile consumatorilor. Noi vă putem ajuta să eliminați problemele cu privire la gestionarea consumatorilor cu datorii, permițându-vă să vă concentrați asupra dezvoltării business-ului.

La Intrum, înțelegem că gestionarea creditelor este un proces care necesită mult timp. În cazul în care conduceți un IMM, ați prefera să vă petreceți timpul concentrându-vă pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră decât să urmăriți plățile care nu sunt efectuate în termenul prevăzut și să vă faceți griji cu privire la fluxul de numerar.

De asemenea, suntem conșțienți că numerarul este punctul vital al afacerii dumneavoastră. A fi plătit sau nu, poate face diferența dintre supraviețuire și faliment.

Majoritatea IMM-urilor se confruntă cu întârzieri în ceea ce privește efectuarea plăților din partea altor parteneri, deoarece aceștia uneori plătesc cu întârziere din motive tactice, uită sau chiar refuză sa achite. Conform Raportului European al Plăților, ediția 2021, constatăm că 62% dintre IMM-uri sunt mai îngrijorate ca niciodată de capacitatea consumatorilor de a plăti la timp facturile.

Deseori IMM-urile, au mai puțină putere atunci când vine vorba de beneficiari mai mari de servicii, de aceea este nevoie de un partener cu forță și experiență în asigurarea plăților.

Indiferent de dimensiunea companiei dumneavoastră, pentru noi sunteți un client important. Având în spate forța și puterea unei organizații puternice de colectare creanțe, vă puteți asigura că vor plăti la timp consumatorii dumneavoastră și ne puteți lăsa pe noi să ne ocupăm de activitatea de colectare a datoriilor. La asta ne pricepem, iar voi veți fi liberi să vă concentrați asupra punctelor dumneavoastră forte din afacere.

 

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, ne găsiți la următoarele date de contact:

Tel: 021 365 34 34

www.intrum.ro

office.ro@intrum.com