Industria telecom: o abordare personalizată într-un mediu diversificat de lucru

Sectorul telecomunicațiilor se confruntă cu provocări unice, precum necesitatea de a reduce rata privind dezabonarea consumatorilor, dar și de a asigura o experiență excelentă pentru aceștia.

Fiind o industrie matură, sectorul telecomunicațiilor a cunoscut de-a lungul timpului un grad ridicat de consolidare. Cu toate acestea, provocările cu care se confruntă sunt numeroase. În prezent, consumatorii pot schimba cu ușurință furnizorii, iar prețurile și marjele de profit sunt supuse unei presiuni continue.

Prin urmare, prioritatea este de a preveni reducerea ratei de migrare a consumatorilor, asigurându-ne că aceștia sunt multumiți în totalitate. 

La Intrum suntem experți în colaborarea cu consumatorii, fiecare dintre aceștia fiind tratați cu atenție, indiferent de modul de contactare sau de etapa procesului de colectare. Mesajele, canalele și acțiunile de colectare sunt adaptate fiecărui individ în parte, îmbunătățind atât experiența consumatorului, cât și performanța în materie de colectare. La dimensiunea și amploarea industriei de telecomunicații, acest lucru poate face o diferență reală.

Cu cât un partener de gestionare al creanțelor este implicat mai din timp, cu atât mai mare este oportunitatea de a îmbunătăți experiența consumatorilor și de a preveni dezabonarea de la serviciile clientului. Acesta este motivul pentru care ne ocupăm de facturare și de contactarea consumatorilor, pentru mulți dintre clienții noștri din domeniul telecomunicațiilor.

De asemenea, telecomunicațiile sunt o afacere internațională, cu volume mari de conturi în diferite monede și pe piețe cu maturitate variabilă. În calitate de lider de piață, Intrum este partenerul ideal pentru a sprijini această industrie.