Cautati Servicii de Recuperare Creante? 

Solicitati Oferta

Citeste mai mult ›

Despre Sustenabilitate

Sustenabilitatea - nucleul companiei noastre.

Promovam sustenabilitatea în rândul persoanelor, a companiilor și a întregii societăți.

Intrum are o puternică obligație globală față de sustenabilitate. Pentru noi, sustenabilitatea este o adevarata piatră de temelie de la care pornesc valorile companiei noastre. Datoria Intrum către sustenabilitate este ancorată în viziune, misiune, scop și valori.

Intrum este leaderul incontestabil în industria de credit management. Cu mai mult de 8000 de angajați și cu o prezență activă în 24 de țări din Europa, ne putem lăuda cu o cea mai mare extindere geografică din acest domeniu de activitate. Însă, împreună cu această pozitie unică pe piață vine și o mare responsabilitate întrucât  ne dorim să fim modele de urmat în această industrie. Avem astfel oportunitatea dar și responsabilitatea de a seta noi standarde și de a schimba paradigma asupra felului în care colectarea de creanțe este privită. Întotdeauna prin practici etice și sustenabile ne dorim să devenim barometrul de referință în industria creanțelor.

United Nations Global Compact

În 2016 am făcut un pas important către sustenabilitate, luând astfel parte la cea mai mare initițivă de sprijinire a sustenabilității, United Nations Global Compact. În calitate de semnatari ai inițiativei Global Compact, ne angajăm să integrăm actiunile Global Compact și cele 10 principii ale sale în strategia noastră de business, în cultura organizațională și în toate acțiunile de zi cu zi. Principiile Global Compact sunt derivate din convenții recunoscute pe plan internațional și  din declarații precum Declarația Universala a Drepturilor Omului. Aceste convenții și declarații sunt esențiale a fi respectate întrucât ele sunt integrate în Codul de Conduită.

Anual, Intrum furnizează un raport public în care este comunicat progresul acțiunilor drepturilor omului, drepturilor muncii, mediu și măsurilor anti-corupție precum și felul în care integrăm principiile inițiativei Global Compact în procesele noastre de business.