Sustenabilitatea se află în centrul activității noastre

Sustenabilitatea

Sustenabilitatea se află în centrul activității Intrum. Promovăm sustenabilitatea pentru oameni, companii și societate.

 

Eforturile de sustenabilitate ale Intrum sunt înrădăcinate în scopul nostru: să deschidem calea către o economie sănătoasă. Facem acest lucru ajutând persoanele fizice să se elibereze de datorii, oferind consultanță și sprijin în probleme financiare și ajutând companiile să fie plătite pentru bunurile și serviciile pe care le-au furnizat. Angajații noștri fac parte din misiunea noastră  și joacă un rol important pentru ecosistemul financiar în fiecare zi.

 

În calitate de lider în domeniul colectării creanțelor suntem în contact zilnic cu sute de mii de persoane care au datorii. Este de datoria noastră să îi tratăm pe toți în mod etic, cu empatie și respect, stabilind standarde înalte  pentru industria noastră.

“Suntem cel mai mare jucător din sectorul nostru și considerăm că este important să conducem dezvoltarea industriei noastre către valori și practici de afaceri cât mai sustenabile.”

Vanessa Söderberg, Global Sustainability Director

Ne concetrăm pe experiența pe care o oferim consumatorului

Managementul creanțelor este o parte strategică a experienței cosumatorilor. Tratamentul nostru etic garantează siguranța cosumatorilor dumneavoastră.

Soluții digitale și în persoană

Tehnologie și date: o companie orientată spre consumator, care este simplă, scalabilă, digitală și în creștere organică

Contribuim la crearea unei economii sănătoase

Ne asigurăm că atât clienții noștri sunt plătiți, dar și consumatorii lor au o situație financiară sănătoasă, astfel încât ambele părți să poată participa pe deplin în societate.


Începeți procesul pentru a deveni clientul nostru

Împreună deschidem calea spre afaceri prospere