Valorile Intrum se regăsesc în activitatea noastră

Empatia

Activitatea noastră se referă la oameni și la crearea unor valori comune pentru afaceri și societate. Fiecare situație este unică și are propriile realități sociale și economice. În toate acțiunile pe care le întreprindem, ne propunem să întelegem cât mai bine detaliile și perspectivele fiecărei situații și întotdeauna îi tratăm cu demnitate și respect pe cei din jurul nostru, fie ei clienți, colegi sau companii. Această abordare ne permite să oferim din ce în ce mai multă valoare, să găsim o semnificație mai adâncă în acțiunile noastre și, nu în ultimul rând, să ducem la bun sfârșit misiunea noastră comună.


Etică

Noi mergem dincolo de conformitate. Suntem modele de urmat în industria noastră și avem atât oportunitatea, cât și responsabilitatea de a stabili noi standarde și de a schimba modul în care oamenii percep managementul conturilor de creanțe. Aceasta înseamnă să fim promotorii unui tratament echitabil pentru toți consumatorii și să lucrăm cu clienți și cu parteneri care ne împărtășesc valorile. Pentru a realiza acest lucru, ne menținem la cele mai înalte standarde de practică corectă și onestă în tot ceea ce facem.

 


Dedicare

Unul din punctele noastre forte este entuziasmul și dedicarea persoanelor din echipă. Zilnic ne propunem ca astăzi să fim mai buni decât am fost ieri și să aducem la suprafață doar ceea ce este mai bun din fiecare. În cadrul companiei, ne dezvoltăm atât individual cât și în cadrul colectivului, aducând valoare adăugată clienților din portofolii, dar și consumatorilor. Schimbarea este singura constantă din lumea în care trăim, iar pentru noi aceasta reprezintă o plăcută provocare.


Soluții

La sfârșitul zilei, ceea ce contează cel mai mult este ceea ce am reușit să realizăm împreună cu clienții noștri și consumatorii acestora. Capacitatea noastră de a dezvolta cele mai bune soluții și de a crea strategii win-win este ceea ce ne diferențiază pe piață. Prin acțiuni și strategii inovatoare reușim să satisfacem chiar și cele mai exigente cerințe și astfel să ne menținem poziția de leader pe piață.


Începeți procesul pentru a deveni clientul nostru

Împreună deschidem calea spre afaceri prospere