Obiectiv, Misiune, Viziune

Obiectiv

Scopul nostru este de a deschide calea spre o economie puternică, atât pentru persoanele fizice și juridice, cât și pentru societate în general.

Clienții noștri folosesc serviciile pentru colectarea creanțelor, pentru a fi plătiți la timp și pentru a-și permite astfel să investească, să recruteze și să își dezvolte afacerile. În numele lor, ajutăm persoanele aflate în dificultate financiară, găsind soluții de plată adecvate și durabile, adaptate nevoilor și circumstanțelor lor. În tot același timp, contribuim la o economie solidă, ce reprezintă fundamentul unei vieți de calitate și care creează oportunități pentru oameni, pentru a-și îndeplini dorințele și obiectivele.Prin serviciile noastre, Intrum creează locuri de muncă și permite creșterea economică.


Misiune

Ajutăm companiile să prospere prin grija pe care le-o acordăm consumatorilor acestora.

Prin intermediul soluțiilor de plată și al serviciilor de credit și de colectare ale Intrum, ajutăm companiile să fie plătite pentru bunurile și serviciile lor. Deservim aproximativ 80.000 de firme și realizăm peste 250.000 de contacte cu consumatorii pe zi. Obiectivul nostru este de a crea valoare comună pentru întreprinderi și societate, care beneficiază atât de pe urma plățiilor la termen ale companiilor, cât și din echilibrarea financiară a consumatorilor. La Intrum, ne considerăm parteneri cu mediul de afaceri, guvernele și alte părți interesate în crearea unei economii solide.


Viziune

Să fim de încredere și respectați de toți cei care oferă și primesc credite.

La Intrum, atât clienții noștri, cât și consumatorii lor sunt la fel de importanți pentru noi. Știm că a acționa în mod etic și a trata oamenii în mod corect poate face toată diferența în viața lor. Numai lucrând cu oamenii pentru a găsi soluții putem asigura că întreprinderile și alte organizații sunt plătite și că societatea poate prospera. Pe lângă respectarea legilor și reglementărilor, ne ghidăm după valorile noastre. Le trăim și le asimilăm, străduindu-ne să respectăm cele mai înalte standarde în tot ceea ce facem.


Începeți procesul pentru a deveni clientul nostru

Împreună deschidem calea spre afaceri prospere