Cautati Servicii de Recuperare Creante? 

Solicitati Oferta

Citeste mai mult ›
Intrum - Liderul incontestabil al pietei de credit management

Intrum - Liderul incontestabil al pietei de credit management

Ca și lider incontestabil al pietei de credit management, Intrum deține o vastă expertiză în domeniul colectării de creanțe. Suntem prezenți în 24 de țări din Europa plus America Latină (Brazilia) iar în total avem peste 8000 de angajați care fac parte din grup. Intrum a fost fondat în 2017, prin fuziunea Intrum Justitia si Linforff, devenind astfel liderul incontestabil al pieței de credit management.

Grupul Intrum este prezent în 24 de țări din Europa plus America Latină (Brazilia), iar, într-o economie globalizată, acest lucru se traduce printr-un puternic avantaj. Astfel, în toate regiunile în care suntem prezenti, oferim o largă expertiză, ținând întotdeauna cont de legile specifice, de regulamentele în vigoare dar și de bunele practici ale pieței. Oferta noastră globală, combinată cu experiența locala ne ajută să înțelegem afacerile clienților, dificultățile cu care ei se confruntă și astfel să le oferim servicii care aduc plus valoare. În plus, la Intrum oferim soluții personalizate prin care evaluăm riscurile de credit și capacitatea individuală de plată. Prin intermediul celor 160 de parteneri din rețeaua noastră globală, serviciile Intrum sunt disponibile oricărei companii din lume. 

Intrum este compania care  deschide calea spre o economie puternică, atât pentru companii, cât și pentru oameni dar și pentru societatea la scară largă. Susținem întotdeauna că plățile în termenul agreat de comun acord sunt o condiție pentru o dezvoltare sănătoasă a mediului economic. În același timp, la nivel de individ, o economie puternică este fundația unui standard ridicat al vieții și creează oportunități pentru îndeplinirea proriilor dorințe. Prin serviciile oferite, Intrum creează locuri de muncă și facilitează creșterea economică.