Cum va protejam datele

Vrem sa va simtiti confortabil si in siguranta atunci cand folositi serviciile Intrum Romania. Cititi pe larg despre Politica de Confidentialitate.

Politica de Confidentialitate a Datelor (Reprezentanti ai Clientilor, Furnizori si altii)

Aceasta politica se refera la procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, avand in vedere calitatea de reprezentant al actualilor sau viitorilor nostri Clienti, furnizori sau parteneri de afaceri. Pentru informaii cu privire la modalitatea in care prelucram datele dumneavoastra in vederea excutarii serviciilor pe care le furnizam sau pe care le primim, va rugam, va rugam cititi in continuare.

De ce avem acces si procesam datele dumneavoastra?

Pentru a incheia si executa contractul pe care il avem cu dumneavoastra sau compania pe care o reprezentati, procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara. Totodata, putem procesa date cu caracter personal cu privire la vizatatorii web-site-urilor noastre sau ale sediilor noastre, in functie de modalitatea de interactiune aleasa. Ati putea fi interesat de cursurile sau evenimentele pe care le oferim sau de informatiile pe care le oferim.

Vom procesa datele dumneavoastra cu caracter personal numai daca avem temei legal sa o facem. Aceasta inseamna ca procesarea trebuie sa fie necesara in vederea executarii unui contract la care dumneavoastra sau compania pe care o reprezentati sunteti parte, sau pentru a lua toate masurile necesare anterior incheierii unui contract. Pentru a crea si a gestiona o relatie de afaceri, in scop de marketing si pentru a asigura siguranta angajatilor si a bunurilor apartinand Intrum, avem interesul legitim de a procesa datele dumneavoastra. In conformitate cu interesul nostru legitim putem de asemenea folosi datele dumneavoastra pentru a va comunica informatii despre serviciile noastre, prospecte, analize, evenimente, traning-uri care sunt in interesul dumneavoastra, sau pentru a putea executa activitati necesare relatiei de afaceri cu dumneavoastra. Folosiți informațiile de contact de mai jos, dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care am evaluat interesul nostru legitim. Putem de asemenea procesa datele dumneavoastra pentru a ne conforma obligatiilor legale ce ne revin in baza legislatiei privind prevenirea si combaterea sapalarii banilor.

Avem obligatia legala de a prezenta datele dumneavoastra atunci cand suntem auditati de autoritati si de asemenea pentru a preveni monitoriza si documenta cazuri de frauda, spalare de bani sau alte activitati infractionale.

Datele dumneavoastra vor fi pastrate securizat, in conformitate cu legislatia privind protectia datelor.

 

Ce date cu caracter personal procesati si de ce?

Detinem informatiile necesare pentru gestionarea relatiei contractuale sau de afaceri, existente sau potentiale, incluzand dara fara a se limita la: detalii de contact, informatii financiare si de credit, informatii fiscale. Pentru a putea comunica cu dumneavoastra si pentru a asigura o indentificare sigura si reala, ne sunt necesare numele, pozitia si detalile de contact precum adresa, numar de telefon si e-mail.

Pentru a ne conforma obligatiilor legale ce ne revin (ex: cu privire la spalarea banilor) este posibil sa avem nevoie de informatii cu privire la pasaportul dumneavoastra sau alte informatii similare.

Pentru securitatea angajatilor si vizitatorilor nostri, precum si pentru a pastra datele dumneavoastra sigure, folosim camere de supraveghere video in anumite locatii din sediul nostru, marcate ca atare si este posibil sa va solicita, spre exemplu informatii cu privire la nume, act de identitate sau telefon atunci cand intrati in sediul nostru. Cu exceptia situatiei in care avem obligatia legala sa pastram aceste inregistrari, le vom sterge dupa o perioada scurta de timp.

Avem obligatia de a comunica datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand suntem auditati, verificati sau inspectati de autoritati si de asemenea pentru a monitoriza si preveni frauda, spalarea banilor si alte activitati infractionale.

In functie de natura relatiilor cu dumneavoastra si de tara in care activam, putem solicita unui expert sa determine data exista circumstante care v-ar descalifica pe dumneavoastra sau compania pe care o reprezentati din calitatea de furnizor sau client.

Daca nu a fost altfel agreat cu dumneavoastra sau daca nu este necesar pentru exercitarea sau apararea in cadrul unei actiuni in justitie, nu vom prelucra categorii speciale de date cu caracter personal (cunoscute si sub denumirea de „date personale sensibile”, precum: date care dezvaluie originea etnica si rasiala, opiniile politice, credintele religioase sau filozofice, apartenenta la sindicate sau date referitoare la sanatate ori viata sexuala).

 

Veti transmite datele mele cu caracter personal catre terti?

Este posibil sa transmitem datele dumneavoastra cu caracter personal catre furnizorii nostri, care ne faciliteaza si/sau presteaza diverse categorii de servicii (ex: servicii de printare si expediere notificari, reprezentare legala etc.). Totodata, putem transmite datele dumneavoastra catre clienti, in cazul in care reprezentati un furnizor care presteaza parte din serviciile pe care le oferim acestora, sau catre autoritati de stat.

Angajatii nostri vor avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal. In acest caz, accesul este acordat numai daca este necesar pentru indeplinirea scopului descris si daca angajatul si-a asumat obligatia de confidentialitate.

 

Datele mele cu caracter personal vor fi transferate in alte state?

Avand in vedere ca suntem parte a Grupului Intrum, este posibil sa transferam datele dumneavoastra cu caracter personal in alte state. Daca vom face acest lucru, ne vom asigura ca exista implementate suficiente garantii pentru conformitate cu Regulamentul European Privind Protectia Datelor (GRPR).

In principiu, datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi transferate in afara Spatiului Economic Eurpoean (EEA). De asemenea, folosim prestatori de servicii pentru a stoca sau care ar putea accesa datele dumneavoastra cu caracter personal, care ar putea fi rezidenti in afara EEA, inclusiv dar fara a se limita la Statele Unite ale Americii. Nu vom transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in afara EEA fara a ne asigura ca exista suficiente garantii penntru securitatea si protectia acestora. In acest scop, pentru a justifica transferul, ne vom asigura ca fiecare dintre cei care primesc aceste date semneaza Clauzele Standard EU, sau ca statul al carui rezidenti sunt asigura garantii adecvate protejarii datelor conform legislatiei privind protectia datelor. Ne putem de asemenea baza pe programul Privacy Shield, program prin care companiile americane se pot obliga la un nivel de protectie mai ridicat decat cel cerut de legislatia Statelor Unite. Este posibil sa dezvaluim informatii si in afara teritoriilor mentionate, in masura in care este necesar pentru prevenirea fraudei sau daca acest lucru ni se cere prin lege.

 

Pentru cat timp stocati datele mele cu caracter personal?

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru indeplinirea scopului legitim pentru care au fost obtinute, atat timp cat avem un interes legitim pentru a le detine (ex: pana la incetarea contractului sau pentru a ne putea apara in cadrul proceselor in justitie). Suntem de asemenea obligati prin lege sa pastram datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp pentru prevenirea si identificarea fraudei, pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor sau pentru audit financiar.

In ceea ce priveste back-up –urile realizate, vom sterge datele dumneavoastra din acestea, insa numai la momentul reutilizarii copiilor pe banda magnetica, conform politicii noastre cu privire la back-ups. Datele marcate pentru stergere vor fi complet distruse.

 

Voi fi subiect al unui proces automat de luare a deciziilor?

Nu vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru luarea automata a deciziilor, respectiv pentru profilare.

 

Ce drepturi am?

Este important sa intelegeti ca datele cu caracter personal pe care le procesam sunt datele dumneavoastra si noi ne dorim sa fiti confortabil cu acest lucru. Chiar daca nu avem nevoie de permisiunea dumneavoastra pentru a procesa aceste date, aveti o serie de drepturi referitor la procesare.

Drepturile dumneavoastra si ce inseamna ele

Dreptul de acces:

Puteti solicita informatii despre modalitatea in care va procesam datele, inclusiv informatii referitoare la:

 • De ce procesam datele
 • Ce categorii de date procesam
 • Catre cine transmitem datele
 • Cat timp stocam datele sau criteriile pentru determinarea perioadei
 • Ce drepturi aveti
 • De unde am primit datele (daca nu le-am primit direct de la dumneavoastra)
 • Daca procesarea include adoptarea automata de decizii (profiling)
 • Daca datele au fost transferate intr-un stat in afara EEA, cum se asigura protectia acestora

Toate informatiile de mai sus sunt disponibile in cuprinsul acestei Politici de Confidentialitate. Puteti de asemenea solicita o copie a datelor dumneavoastra cu caracter personal pe care le procesam.Copii sumplimentare se pot oferi contra cost.

Dreptul la rectificare:

Este important sa avem informatii corecte despre dumneavoastra si va indemnam sa ne comunicati daca oricare din aceste date sunt incorecte (ex: daca v-ati schimbat numele sau daca v-ati mutat).

Dreptul de a fi uitat:

Daca datele dumneavoastra sunt procesate nelegal (ex: daca procesam aceste date mai mult decat este necesar sau fara un motiv intemeiat) ne puteti solicita sa le stergem.

Dreptul la restrictionarea preluarii:

Din momentul la care ati cerut recificarea datelor dumneavoastra, sau daca ati obiectat cu privire la procesare si pana vom putea sa investigam situatia sau sa confirmam acuratetea datelor dumneavoastra (sau sa le rectificam conform instructiunilor), sunteti indreptatit sa restrictionati procesarea. Aceasta insemna ca noi vom putem prelucra datele (cu exceptia operatiunii de stocare) numai pe baza consimtamantului dumneavoastra, daca este necesar intr-o actiune in justitie, pentru a proteja interesele altor persoane sau daca exista un interes public important in procesare.

Puteti totodata sa solicitati restrictionarea prelucrarii daca aceasta este nelegala insa nu doriti stergerea datelor.

Dreptul la opozitie:

Daca apreciati ca nu avem dreptul de a procesa datele dumneavoastra, va puteti opune procesarii. In astfel de situatii, vom putea continua prelucrarea daca putem  prezenta motive convigatoare, depasind drepturile, interesele si libertatile dumneavoastra. Cu toate acestea, vom putea intotdeauna continua prelucrarea daca este necesar pentru exercitarea sau apararea intr-o actiune in justitie.

Dreptul la portabilitatea datelor:

Aveti posibilitatea sa solicitati ca datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat  pentru a fi procesate pe baza consimtamantului sau in vederea executarii unui contract sa va fie furnizate intr-un format structurat, utilizat pe scara larga si electronic. De asemenea, aveti dreptul sa solicitati transferul acestor informatii catre un alt operator.

Retragerea consimtamantului:

Intrum nu isi bazeaza procesarile de date pe consimtamant. Cu toate acestea, avand in vedere ca unele activitati de procesare ar putea fi bazate pe consimtamant, aveti dreptul sa retrageti acest consimtamant, caz in care vom inceta sa realizam activitatile de procesare care au la baza acest temei legal. 

Cum pot formula o sesizare cu privire la utilizarea datelor si cum imi pot exercita drepturile?

Daca doriti sa formulati o plangere cu privire la modul in care utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal, inclusiv in legatura cu oricare din drepturile descrise mai sus, puteti contacta Responsabilul nostru cu protectia datelor, iar acesta va investiga cele semnalate.

Responsabilul cu protectia datelor: dpo.ro@intrum.com

Daca raspunsul nostru nu va multumeste, sau daca apreciati ca procesam datele dumneavoastra nelegal sau fara drept, va puteti plange Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Puteti gasi mai multe informatii despre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, precum si despre procedurile de petionare ale acesteia la adresa dataprotection.ro.

Daca aveti intrebari cu privire la modalitatea in care procesam datele dumneavoastra cu caracter personal, ne puteti contacta prin intermediul Responsabilului cu protectia datelor (dpo.ro@intrum.com).

Drepturile persoanelor vizate

Dacă doriți să transmiteți o cerere cu privire la oricare dintre drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, puteți să trimiteți o cerere electronică aici. Completați formularul de mai jos.

Încălcarea securității datelor

In cazul in care este posibil ca incalcarea sa determine un risc ridicat pentru drepturile si libertatile persoanelor, suntem, de asemenea, obligati sa informam fara intarziere persoana vizata in cauza. Pentru a ne ajuta sa respectam aceste obligatii importante, va incurajam sa ne informati despre orice incalcari ale securitatii datelor pe care le cunoasteti accesand acest formular.

Cookie sau modulele cookie sunt fișiere mici care conțin cifre și litere și care sunt plasate pe dispozitivul dvs. (calculator, telefon, tabletă etc.) în momentul când vizitați un site web. Utilizăm module cookie pentru a vă permite să folosiți acest site și funcționalitățile sale. Aceste module cookie sunt strict necesare dacă doriți să utilizați site-ul Web sau o anumită funcție a acestuia. De asemenea, folosim module cookie pentru a optimiza performanța site-ului nostru, pentru a îmbunătăți experiența site-ului (cookie-uri de performanță); şi cookie-uri pentru a înţelege mai bine vizitatorii site-ului nostru, permițându-ne să îmbunătățim site-ul, produsele, serviciile şi eforturile de marketing (cookie-uri de analiză).

În conformitate cu legea în vigoare, vom plasa cookie-uri de performanță și analiză doar dacă ne-ați permis să plasăm cookie-urile prin bifarea casetei relevante din Mesajul de informații cookie (inițial) afișat pe site-ul nostru. Acest mesaj poate apărea din nou la intervale, de exemplu atunci când cookie-ul relevant ("Cookie Settings", a se vedea mai jos) este respins sau eliminat.

Puteți dezactiva modulele cookie din setările browserului. Rețineți că acest lucru poate afecta, de asemenea, cookie-urile strict necesare și care sunt indispensabile pentru funcționarea acestui site web. În consecință, anumite părți ale site-ului ar putea să nu mai funcționeze corect dacă dezactivați (toate) cookie-urile. Mai mult, fără cookie-uri, capacitatea noastră de a îmbunătăți experiența site-ului dvs. web va fi limitată. De exemplu, mesajul Cookie Information va continua să apară și limba va trebui să fie aleasă în mod repetat. O altă opțiune este să ajustați setările browserului pentru a vă avertiza când sunt plasate cookie-urile.

Mai multe informații despre modulele cookie puteți accesa site-ul https://cookies.apti.ro/

Cookies


Cookie-uri strict necesare

First Party

Gazda: www.intrum.ro
Nume: __RequestVerificationToken
Descriere: Acesta este un cookie anti-fraudă setat de aplicații web construite folosind tehnologiile ASP.NET MVC. Este conceput pentru a opri publicarea neautorizată a conținutului pe un site web, cunoscut sub numele de cerere de falsificare a site-ului. Nu deține informații despre utilizator și este distrus la închiderea browserului.
Valabilitate: O sesiune

Gazda: www.intrum.ro
Nume: ASP.NET_SessionId
Descriere: Cookie-uri pentru sesiuni de platformă cu scop general, utilizat de site-urile scrise cu tehnologii bazate pe Microsoft .NET. De obicei, este utilizat pentru a menține o sesiune de utilizator anonimizata de către server.
Valabilitate: O sesiune

Gazdă: intrum.ro
Nume: OptanonAlertBoxClosed
Descriere: Acest cookie este setat de site-uri web folosind anumite versiuni ale soluției de respectare a legii privind cookie-urile OneTrust. Este setat după ce vizitatorii au văzut o notificare de informare privind cookie-urile și, în unele cazuri, numai atunci când închid în mod activ notificarea. Acesta permite site-ului web să nu afișeze mesajul de mai multe ori unui utilizator. Cookie-ul are o durată de viață de un an și nu conține informații personale.
Valabilitate: Un an

Gazdă: www.intrum.ro
Nume: OptanonConsent
Descriere: Acest cookie este setat de soluția de conformitate a cookie-urilor OneTrust. Stochează informații despre categoriile de cookie-uri pe care le folosește site-ul și dacă vizitatorii și-au dat sau si-au retras consimțământul pentru utilizarea fiecărei categorii. Acest lucru permite proprietarilor site-ului să împiedice cookie-urile din fiecare categorie să fie setate în browserul utilizatorilor, atunci când acordul nu este oferit. Cookie-ul are o durată de viață de un an, astfel încât preferintele vizitatorilor vor fi amintite un an. Nu conține informații care pot identifica vizitatorul site-ului.
Valabilitate: Un an

 

Cookie-uri de performanta

First Party

Google (_gat; _gid; _ga)
Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a colecta informații despre modul în care vizitatorii folosesc site-ul nostru web. Folosim informațiile pentru  realiza rapoarte și pentru a ne ajuta să îmbunătățim site-ul. Cookie-urile colectează informații într-un mod care nu identifică în mod direct pe nimeni, inclusiv numărul de vizitatori ai site-ului, de unde vizitatorii au venit pe site-ul web și paginile pe care le-au vizitat.

Citiți prezentarea generală a Google privind confidențialitatea și protejarea datelor: (https://support.google.com/analytics/answer/6004245)

Gazdă: intrum.ro
Nume: _gat_UA-118269715-17; gat_UA-118269715-25
Descriere: Acesta este un modul de tip cookie setat de Google Analytics, unde elementul de model de pe nume conține numărul de identitate unic al contului sau site-ului web la care se referă. Este o variantă a cookie-ului _gat care este utilizat pentru a limita cantitatea de date înregistrate de Google pe site-urile cu volum mare de trafic.
Valabilitate: cateva secunde

Gazdă: intrum.ro
Nume: _gid
Descriere: Acest Cookie este asociat cu Google Universal Analytics. Este un nou cookie și din primăvara anului 2017 Google nu pune la dispozitie mai multe informatii. Stochează și actualizează o valoare unică pentru fiecare pagină vizitată.
Valabilitate :o zi

Gazdă: intrum.ro
Nume: _ga
Descriere: Acest cookie este asociat cu Google Universal Analytics - este o actualizare semnificativă a serviciului de analiză Google. Acest cookie este utilizat pentru a distinge utilizatorii unici, prin alocarea unui număr generat la întâmplare ca identificator de client. Este inclusă în fiecare solicitare de pagină a unui site și este utilizată pentru calcularea datelor vizitatorilor, sesiunii și campaniilor pentru rapoartele de analiză a site-urilor. În mod implicit, acesta va expira după 2 ani, deși acest lucru este personalizabil de către proprietarii site-urilor web.
Valabilitate: 2 ani

 

Cookie-uri pentru targetare

First Party

Gazdă: intrum.ro
Nume: _fbp
Descriere: Folosit de Facebook pentru a livra o serie de produse publicitare, cum ar fi licitarea în timp real a spatiilor utilizate de agențiile de publicitate
Valabilitate: 3 months

 

Third party

Gazdă: www.facebook.com
Nume: fr
Descriere: Contains browser and user unique ID combination, used for targeted advertising.
Lifespan:3 months

Google (test_cookie; IDE)
Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a colecta informații despre modul în care vizitatorii folosesc site-ul web. Folosim informațiile pentru a compila rapoarte și pentru a ne ajuta să îmbunătățim site-ul. Cookie-urile colectează informații într-un mod care nu identifică în mod direct pe nimeni, inclusiv numărul de vizitatori ai site-ului, de unde vizitatorii au venit pe site-ul web și paginile pe care le-au vizitat.

Citiți prezentarea generală Google privind confidențialitatea și protejarea datelor (https://support.google.com/analytics/answer/6004245)

Gazdă: doubleclick.net
Nume: test_cookie, Valabilitate: câteva secunde
Nume: IDE, Valabilitate: doi ani
Nume: IDE, Valabilitate: un an
Descriere: Acest domeniu este deținut de Doubleclick (Google). Activitatea principală de afaceri este: Doubleclick este serviciul de publicitate Google care liciteaza in timp real spațiile de publicitate.

YouTube
Încorporam videoclipuri de pe canalul nostru oficial YouTube folosind modul îmbunătățit de confidențialitate al YouTube. Acest mod poate seta cookie-urile pe computerul dvs. De îndată ce faceți clic pe playerul video YouTube, dar YouTube nu va stoca informații cookie identificabile personal pentru redarea videoclipurilor încorporate folosind modul îmbunătățit de confidențialitate. Citiți mai multe pe pagina de informații despre videoclipurile încorporate pe YouTube.

Cum pot să modific setările cookie-urilor?

Multe browsere web permit un anumit control al majorității cookie-urilor prin setările browserului. Pentru a afla mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre modul în care au fost setate cookie-urile, accesați www.aboutcookies.org sau www.allaboutcookies.org.

Aflați cum puteți gestiona cookie-urile în browserele populare:


Pentru a găsi informații despre alte browsere, accesați site-ul web al dezvoltatorului browserului.

Contact
Intrum AB (publ)
Hesselmans torg 14
SE-105 24 Stockholm, Sweden
Tel: + 46 (0)8 546 102 00
GDPO@intrum.com

Text last updated: 2020-05-25

 

Sondaj de opinie

Operatorul de date pentru acest sondaj este Intrum Romania. În calitate de operator de date, suntem responsabili pentru informațiile personale pe care le prelucrăm în legătură cu această notificare de confidențialitate.

Am numit un responsabil cu protecția datelor (DPO) care este responsabil pentru supravegherea întrebărilor legate de această notificare de confidențialitate. Dacă aveți întrebări cu privire la această notificare de confidențialitate, inclusiv orice solicitări de exercitare a drepturilor dvs. legale, vă rugăm să contactați DPO utilizând detaliile prezentate mai jos.

Adresa Operator: Str. Dinu Vintila nr 11, et. 2, Buucresti sector 2

Adresa DPO: Str. Dinu Vintila nr 11, et. 2, Buucresti sector 2

Informații personale pe care Intrum le colectează și utilizează

Intrum folosește și colectează informații personale de la dvs. dacă alegeți să participați la un sondaj.

Intrum va utiliza următoarele informații personale despre dvs.:

 • Nume
 • Prenume
 • Adresă e-mail
 • Număr de telefon(pentru a încheia procesul)
 • Limba

Intrum va colecta următoarele informații personale de la dvs.:

 • Răspunsurile dvs. la întrebările sondajului
 • Adresa IP
 • Data și ora când ați efectuat sondajul sau ați trimis formularul


Intrum poate colecta și utiliza următoarele informații din alte surse în legătură cu sondajul:

 • Servicii utilizate de compania pe care o reprezentați
 • Rolul și relația dvs. cu Intrum
 • Informatiile Companiei
 • Modul în care utilizați serviciile Intrum.


De ce colectează Intrum informații personale despre dvs.?

Utilizăm informațiile dvs. personale pe care le colectăm și le furnizați, împreună cu alte informații pe care le deținem despre dvs. și despre compania pe care o reprezentați, în legătură cu un sondaj cu scopul de a:

 • Primii opinia și feedback-ul dvs. cu privire la serviciu sau la o anumita tranzactie efectuata de Intrum
 • Îmbunătăți relatia cu clienții noștri
 • Administrarea sondajului ex. Verificarea identități sau transmiterea unui reminder
 • Personalizăm și îmbunătațim sondajele noastre
 • Îmbunătăți vânzările, studiile și cercetările 


Putem partaja informațiile dvs. personale cu managerii de cont pentru a îmbunătățirea relației.

Putem folosi furnizorii de servicii pentru a ne ajuta în procesarea informațiilor dvs. personale. Atunci când utilizăm un procesator, Intrum va încheia un acord de prelucrare a datelor pentru a vă proteja drepturile de confidențialitate.

Putem dezvălui informațiile dvs. personale pentru a respecta legea sau pentru a răspunde proceselor legale sau cererilor legale, inclusiv din partea forțelor de ordine și a agențiilor guvernamentale.

Informațiile pe care Intrum le-a agregat sau le-a făcut anonime pot fi partajate fără restricții cu terți, cu excepția măsuriilor prevăzute în acest sondaj.

Prelucrarea informațiilor dvs. personale se bazează pe un interes legitim / articolul 6.1 (f) GDPR, întrucât Intrum are un interes legitim de a-și îmbunătăți serviciile prin efectuarea de sondaje de satisfacție a clienților și îmbunătățirea relației cu clientul. Intrum apreciază că informațiile procesate sunt necesare pentru acest interes și că interesul nostru depășește interesul respondentului de a nu prelucra informațiile sale personale în acest scop.

Vom șterge sau anonimiza informațiile colectate în sondaj atunci când nu mai sunt necesare pentru scopurile în care au fost colectate, de ex. atunci când nu mai acționați ca reprezentant în relația dintre compania dvs. și Intrum.

Drepturile și reclamațiile dvs.

Sunteți întotdeauna liber să renunțați la sondajele viitoare. Vă rugăm să utilizați linkul din e-mailul de invitație la sondaj pentru renunțare.

Puteti de asemenea să:

 • Obiectați la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopurile menționate în această notificare de confidențialitate
 • Cereți o copie a informațiilor pe care le deținem despre dvs.
 • Rectificați orice informație pe care o considerați inexactă
 • Ne cereți să restricționăm prelucrarea informațiilor dvs. Personale
 • Ne cerți să să ștergem informațiile dvs. Personal


Vă rugam sa accesați site-ul local, sectiunea de confidentialitate, pentru a vă folosi drepturile si pentru a face o reclamație dacă aveți îngrijorări cu privire la modul în care utilizăm informațiile dvs. personale.

Terms & conditions

The information contained within this web site, and those of all Intrum companies linked hereto is provided purely for informational purposes regarding Intrum, its subsidiaries and partners and the services that they offer. It does not constitute an offer to sell any securities and must not be relied upon in connection with any investment decision.

Information on this web site is provided "as is" without warranty or term of any kind, either express or implied, including, but not limited to, any implied warranties or terms of merchantability, fitness for a particular purpose, or non-infringement. All such implied terms and warranties are hereby excluded.

By accessing this web site you agree that Intrum will not be liable for any direct, indirect or consequential loss arising from the use of the information and material contained in this web site, or any other hyperlinked website, including, without limitation, any lost profits, business interruption, loss of programs or other, even if we are expressly advised of the possibility of such damages.

Other sites that may be listed or linked in this web site are not under the control of Intrum.  Accordingly, Intrum can make no representation concerning the content of these sites to you, nor can the fact that Intrum has given you this listing serve as an endorsement by Intrum of any of these sites. Intrum is providing links to these as a convenience to you.

Permission is granted to download and print materials from this web site for the purpose of viewing, reading, and retaining for reference. Any other copying, distribution, or modification of materials on this site, whether in electronic or hard copy form, without the express prior written permission from Intrum Justitia, is strictly prohibited.

There are inherent dangers in the use of any software found on the Internet, and Intrum cautions you to make sure that you completely understand the risk before retrieving any software on the Internet.

The above exclusions and limitations apply only to the extent permitted by law.

Copyright © 2001-2013 Intrum Justitia AB All rights reserved. The copyright in the material contained in this web site belongs to Intrum Justitia AB, subsidiaries or its licensors.

Certain statements in the issued press releases are forward-looking statements. Statements that are not historical facts are forward-looking statements. In addition, words such as "expects," "anticipates," "believes," "plans," "guidance" and similar expressions are intended to identify forward-looking statements. All such forward-looking statements are based on Intrum Justitia's reasonable expectations at the time that they are made. However, forward-looking statements are not guarantees of future performance as they involve risks, uncertainties and assumptions that may prove to be incorrect and that may cause Intrum Justitia's actual results and experience to differ materially from the anticipated results or other expectations expressed in such forward-looking statements.

The risks, uncertainties and assumptions that may affect Intrum Justitia's performance include: the possibility that economic or other conditions might lead to a reduction in the demand for Intrum Justitia products and services worldwide. Intrum Justitia's ability to successfully implement its plan for growth, including the ability to achieve its financial flexibility objectives on terms and conditions contemplated by Intrum Justitia; changes in the CMS industry and markets, including changes in clients preferences for services/products; competitive pressures causing price reductions and/or loss of market share; risks associated with investments and operations in foreign countries, including foreign economic conditions, exchange rate fluctuations, regulatory environment, and cultural factors; Intrum Justitia's ability to successfully integrate recent and future acquisitions, alliances and investments; Intrum Justitia's ability to protect its proprietary information and technology; the potential loss of key business assets, including data center capacity, or interruption of telecommunication links or power sources; changes in the legislative, accounting, regulatory and commercial environments affecting Intrum Justitia's ability to collect, manage, aggregate and use data; Intrum Justitia's ability to attract and retain key employees; and the competitive implications that the conversion to the euro may have on Intrum Justitia's pricing and marketing strategies.

Intrum Justitia  undertakes no obligations to update any forward-looking statements to reflect future events or circumstances.

Cookies When you visit our web site, we may send "cookies" to your computer. A cookie is a small text file or piece of data that a web site that you visit can place or save onto your computer. Cookies do not themselves contain any personally identifiable information. However, if you provide such personally identifiable information to us (such as by registering for an Internet related service or password provided by us), such information may be linked to the data stored in the cookie. There are two types of cookies. One saves a file for a longer period of time onto your computer, and it can remain on your computer after you shut it off. Such cookie could, for example, be used to remember the visitors settings on her last visit to that web site. The second type of cookie is called "session cookie." While you are visiting a website, session cookies are temporarily stored in your computer's memory. Session cookies are not stored for a long period of time on your computer, since they disappear when you close your web browser. The Intrum Justitia web site does not use Session cookies.

How to avoid Cookies With most Internet browsers, you can set the browser to block cookies, erase cookies from your computer hard drive, or notify you that a web page contains cookies before a cookie is stored. Please refer to your browser instructions or help screen to learn more about these functions. Please note that some of our web pages may not work properly without the use of cookies.

Personally identifiable information We will not collect your personally identifiable information without your knowledge and permission, nor will we sell or rent any such data. In order to provide you with a specific product, service, or information or to process a transaction, we may request your personally identifiable information. This information may for example include your name, title, shipping address, billing address, e-mail address, telephone numbers, and/or telefax numbers. Personally identifiable information is only collected when necessary to provide a product, service, or information, process a transaction, or if you submit it to us for other purposes, for instance if applying for employment.