Cautati Servicii de Recuperare Creante? 

Solicitati Oferta

Citeste mai mult ›
Colectarea creanțelor pentru un viitor sustenabil

Colectarea creanțelor pentru un viitor sustenabil

Intrum compania cu trecut valoros, dar, mai presus decât orice, este organizația care are în fată un viitor plin de oportunităti: tehnologia este într-o continuă dinamică iar noile modele de business creează noi comportamente de consum. În cadrul Intrum depunem eforturi constante pentru a imbunătăti procesele de lucru și, pentru a găsi noi modalităti de eficientizare a proceselor.

La Intrum, împletim analiza cu inovația digitală și deschidem teritorii pentru servicii noi, personalizate. Prin urmare, pentru a inova constant si pentru a oferi cele mai bune servicii pentru client, vom continua să investim în soluții digitale și, în acelasi timp, vom continua ascensiunea atât pe pietele în care suntem deja prezenți, cât și în noi regiuni. Astfel, prin toate actiunile desfășurate, Intrum va continua să își consolideze poziția de leader de piata incontestabil.

A fi leader de piață presupune asumarea unei mari responsabilități în toate actiunile întreprinse. Proiectele noastre pot fi duse la bun sfârșit doar dacă reușim să menținem intactă încrederea pe care clienții și debitorii ne-o acordă si, dacă vom fi  în mod constant modelele de urmat în industria în care activam. La Intrum, nu doar că respectam regulile impuse de către mecanismele statului – etica se află la baza valorilor noastre și întotdeauna punem etica în centrul tuturor actiunilor pe care le întreprindem. Obiectivul nostru este ca în toate actiunile pe care le desfasurăm, să atingem cele mai înalte standarde, întotdeauna cu profesionalism și întotdeauna cu responsabilitate.

Viziunea noastră este ca Intrum să  fie principalul jucător de pe piața de credit management, jucător respectat de către toți creditorii și debitorii activi. Soluțiile furnizate de noi, Intrum,  sunt special dezvoltate pentru a genera creștere companiilor dar și pentru a-și ajuta debitorii să achite datoriile, toate acestea într-o manieră ce aduce plus valoare persoanelor fizice, personelor juridice dar și societății.

:Ne luăm angajamentul de a ne îmbunătăți continuu, valorificând mereu tot ceea ce avem mai bun. Crescând pe plan personal, contribuim la cresterea echipei din care facem parte și, implicit ne aducem aportul la viitorul companiei Intrum. Creem întotdeauna valoare adăugata pentru clienții nostri dar si pentru clieții acestora. Schimbarea este unica constantă din Univers iar noi o îmbrățișăm continuând să ne dezvoltăm șă să deschidem calea către o economie puternică.