Ne dezvoltam în timp ce facem diferența

Intrum este un mediu de posibilități și oportunități, unde sunteți încurajați, inspirați și sprijiniți să vă dezvoltați. Evoluția dumneavoastră personală și profesională conduce atât scopul nostru, cât și industria noastră.

Ceea ce facem la Intrum contează. Pentru societate. Pentru economie. Pentru viitor. Oricare ar fi rolul tău, vei contribui la o companie orientată spre valoare, cu un scop puternic, durabil și necesar. Un scop cu beneficii clare și imediate pentru noi toți.

Oportunități nelimitate pentru dezvoltare

În calitate de lider de piață, depinde de noi să rămânem în top, motiv pentru care cultura noastră presupune învățare continuă. Dezvoltare personală și profesională nelimitată. Un leadership propriu care nu este doar încurajat, ci și susținut în mod activ.

Indiferent de rolul pe care îl aveți la Intrum, veți fi înconjurat de oportunități stimulante pentru a vă dezvolta noi puncte forte, pentru a explora provocări diferite, pentru a vă influența propriul viitor și pentru a-i ajuta pe cei din jur să beneficieze de experiența dumneavoastră. Cu cea mai mare ambiție, cu un scop social foarte important și tehnologia progresivă pentru a le transforma în realitate, Intrum este locul în care vă puteți stabili și, în mod esențial, atinge, cele mai îndrăznețe și mai mari obiective. Oricât de mult ar evolua acestea.

Un scop durabil și necesar

Fiecare dintre noi, cei de la Intrum, avem un rol important în "deschiderea drumului către o economie sustenabilă". Ajutându-i pe consumatori într-un mod practic, realizabil și respectuos să-și achite datoriile, ne ajutăm clienții astfel să fie plătiți. Această activitate contribuie la dezvoltarea companiilor, iar asta creează o economie solidă, sustenabilă de care beneficiază întreaga societate.

Această misiune simplă, dar esențială, conduce tot ceea ce facem, inspiră fiecare decizie pe care o luăm și motivează fiecare acțiune pe care o întreprindem. Această claritate cu privire la motivul pentru care facem cu toții ceea ce facem, ne unește și ne entuziasmează, ne aduce satisfacție și un sentiment de realizare în fiecare zi deoarece există un sens și un scop în activitatea noastră.

O mentalitate cu adevărat globală

Intrum este o companie globală și lider de piață la nivel internațional. Dimensiunea, amprenta și influența noastră nu vin doar cu stabilitate, securitate și respectul industriei. Totodată, deschide oportunități incredibile; de la colaborare și trasee de carieră internaționale extrem de variate, la inovații revoluționare și stabilirea de standarde globale. Prin schimbul neîncetat de cunoștințe, experiență și perspective, puterea noastră globală și diversitatea pe care o aducem, îmbogățesc toate operațiunile noastre zilnice.

O cultură de susținere, deschisă și bazată pe valori

Etica. Dedicare. Soluții. Empatie. Valorile noastre ne ghidează pe toți în fiecare zi. Este ceea ce face ca a noastră cultură, să fie inclusiv deschisă, să ofere sprijin și să fie bogată în perspective diverse. Acesta este motivul pentru care Intrum este un cămin natural pentru oamenii gata să facă diferența și este motivul pentru care persoane ca tine recunosc că acesta este locul potrivit pentru dezvoltare.