Dezvoltați-vă cariera în cadrul Intrum

Cariera ta la Intrum

Afacerea noastră constă în a-i ajuta pe ceilalți. Ajutăm persoanele care au datorii să iasă din situații dificile. De asemenea, ajutăm companiile să fie plătite, astfel încât să se dezvolte, să angajeze și să prospere. Cu peste 10.000 de angajați în 25 de țări și în calitate de lider pe piața internațională a serviciilor de creditare, suntem mereu în căutare de noi talente.

Să lucrezi pentru noi înseamnă să lucrezi cu cei mai buni oameni, cu cei mai interesanți clienți, cu cele mai recente inovații de pe piață și cu cele mai înalte standarde etice. Înseamnă, de asemenea, să lucrezi într-un mediu internațional și să colaborezi cu colegii din cele 24 de țări din Europa și America Latină.

Programul Next Generation: aplicați acum pentru programul nostru de absolvire 2023

Doriți o carieră care să facă diferența? Căutăm viitori lideri și analiști care să ne conducă afacerea și industria. Programul nostru internațional de 12 luni pentru absolvenți vă va oferi oportunitatea de a vă dezvolta abilitățile și de a vă construi o carieră satisfăcătoare.

Suntem mereu în căutare de oameni extraordinari care să se alăture echipei noastre.

Muncă semnificativă

Afacerea noastră constă în a-i ajuta pe ceilalți. Acest lucru conferă muncii noastre un sens mai profund.

Cultură de susținere

Cultura noastră este prietenoasă, dar provocatoare; solicitantă, dar de sprijin. Lucrați cu alte persoane care sunt dedicate și etice.

Oportunități pentru dezvoltare

Avem multe oportunități de a avansa, de a ne specializa și de a lucra atât în țară, cât și pe plan internațional.

Valorile Intrum se regăsesc în activitatea noastră

Empathy
Ethics
Dedication
Solutions