Cautati Servicii de Recuperare Creante? 

Solicitati Oferta

Citeste mai mult ›

Activitarea companiei Intrum

Cu o istorie de peste 100 de ani, Intrum a devenit cea mai importantă companie de colectare a datoriilor și de gestionare a creditelor din lume în 2017, în urma sinergiei dintre Lindorff și Intrum Justitia. Astăzi, compania Intrum desfășoară activități în 24 de țări din întreaga Europă plus America Latină (Brazilia). Cu peste 10.000 de angajați dedicați pentru a vă ajuta să vă stimulați afacerea și pentru a vă susține clienții, Intrum este aici să vă ajute.

În momentul în care contactăm clienții companiei dumneavoastră, știm că unii dintre ei nu au mai avut niciodată contact cu o companie de colectare de creanțe. Astfel, aceștia ar putea fi poate speriați sau confzui cu privire la notificările de plată pe care le-au primit. Însă echipa Intrum este special instruită pentru a ajuta acești consumatori să își găsească echilibrul financiar și, de asemenea, are la dispozitie strategiile necesare pentru crearea unui dialog demn de încredere și deschis. 

Cu o acoperire geografică de amploare si o poziție incontestabilă ca lider de piață, responsabilitățile Intrum sunt deosebit de mari. Ne considerăm modele de urmat în cadrul domeniului nostru de activitate și avem deopotrivă oportunitatea și responsabilitatea de a crea un nou standard și de a schimba paradigma de percepție a managementului creanțelor. Prin etică și bune practice sustenabile, ne dorim să devenim barometrul de referință al industriei.

Dacă doriți să deschidem împreună calea spre o economie puternică, vă rugăm completați formularul de mai jos.

 

Solicită Ofertă Recuperare Creante

Solicită Ofertă Recuperare Creante