Raportul European privind Plăţile Companiilor, ediţia 2017

Raportul European privind Plăţile Companiilor, are la bază o cercetare de piaţă la care au participat mii de companii din întreaga Europă. Scopul acestui studiu este de a oferi acces la informaţii despre comportamentele de plată şi de a le corecta, contribuind astfel la o economie puternică.

Raportul industriei EPR realizat in 2017 prezintă diferențele semnificative datoriile și întârzierile la plată și modul în care acestea afectează companiile din diferite sectoare de activitate. Studiul de piață din 2017, la baza căruia stau informațiile din raport, a fost realizat pe 10.468 de companii din 29 de țări din Europa, în perioada februarie-aprilie 2017.

Prin intermediul Raportului privind Plățile Europene, au fost culese informații valoroase privind modul în care plățile întârziate și lipsa acestora influențează economiile europene în diverse sectoare de afaceri. Observăm impactul diferit al plăților întârziate și al lipsei acestora asupra diferitelor economii și industrii - numitorul comun al tuturor companiior care au raspuns studiului nostru este că acestea că  toate sunt afectate de plățile întârziate sau de lipsa acestora.

Descarcati studiul complet prin completarea formularului de mai jos: 

 

Descărcați Raportul

numele companiei