Cautati Servicii de Recuperare Creante? 

Solicitati Oferta

Citeste mai mult ›
Servicii de recuperare pentru companiile de asigurari

Servicii de recuperare pentru companiile de asigurari

Pe plan local si international, Intrum Romania, companie de colectare de creante, a gestionat numeroase conturi de colectare a datoriilor din industria asigurarilor iar rezultatele au fost apreciate de catre toti clientii. De la prime de asigurare la regrese, Intrum Romania are experinta in colectarea restantelor specifice companiilor de asigurari.

Recuperarea de creante pentru companiile de asigurari

Echipa noastra de recuperare de creante stie ca nu exista o singura solutie pentru toate companiile si pentru toate industriile care inregistraza intarzieri la plata. Astfel, atunci cand vine vorba de colectarea datoriilor din industria de asigurari, oferim o varietate de solutii, inclusiv servicii de reamintire, pre-collection, early collection, late collection sau colectare internationala. Cunoasterea si intelegerea modului in care apar probleme si dispute in industria asigurarilor este ceea ce ne diferentiaza de alte agentii de recuperare de creante.

 

Intelegem ca litigiile pot aparea din cauza intarzierii platii intre un asigurator si un asigurat. Mai mult, expertii nostri din domeniul colectarii datoriilor au un limbaj fluent si specific industriei financiare, ceea ce le permite sa inteleaga cu usurinta politicile si specificul unui produs. Echipa noastra va colabora cu asiguratii clientilor nostri pentru a-i educa in termenii politei de asigurare si a le explica limbajul politei care uneori poate fi dificil de inteles. De multe ori, simpla explicare a limbii politicii este suficienta pentru a rezolva litigiile dintre cele doua parti.

Servicii de colectare a datoriilor de asigurare

Cand sunteti partener cu o agentie de recuperare de creante din industria de asigurari, puteti conta pe firma de colectare pentru a descoperi venituri la risc si inghetate, care va vor imbunatati sanatatea financiara si vor oferi un beneficiu imediat organizatiei. De multe ori, veniturile inghetate si cu risc sunt pierdute din cauza problemelor legate de sistemele de facturare si cifra de afaceri. Expertii in colectarea datoriilor din cadrul Intrum Romania pot identifica si lucra la colectarea acestor datorii, ceea ce va ajuta la curatarea creantelor vechi si la crearea unui flux de numerar mai bun.

 

Intrum Romania poate gestiona orice colectare a datoriilor din industria de asigurari de care are nevoie afacerea dvs. Indiferent daca aveti nevoie de ajutor doar pentru colectarea datoriilor dintr-o categorie sau mai multe, nu veti fi dezamagiti de serviciile de colectare oferite. Cand vine vorba de colectarea datoriilor din industria de asigurari, Intrum Romania are mai multe domenii de expertiza, de la prime de asigurare de regrese.

Procedura de recuperare a creantelor

Colectarea datoriilor de asigurare este un proces gandit care implica aspecte importante ale recuperarii succesului datoriilor, ce includ urmatoarele:

Scorul de credit comercial si analiza riscului de credit. Analiza registrelor de credit ale companiei ne ofera platforma pe care sa ne construim strategia de colectare.

Iar inregistrarile anterioare de compensare ale companiei ne permit sa facem o predictie valabila a modului in care companie neplatitoare s-ar putea achita de datorii.

Apoi, tratam fiecare caz in mod individual si ii atribuim o strategie de colectare pe cale amiabila individuala. In termenul decis impreuna cu clientul, ne folosim de toate canalele de comunicare pentru a recupera sumele restante pe cale amiabila iar in cazul in care acest proces se dovedeste a nu fi eficient, urmatorul pas este de a demara o procedura in instanta, care de obicei are sanse foarte mari de reusita chiar daca rezultatele apar dupa o perioada mai lunga de timp.

Insa cu orice situatie de neplata v-ati confrunta, fie ca aveti un singur caz sau un intreg portofoliu care va ingreuneaza fluxul de numerar, specialistii in colectare de creante Intrum Romania va asteapta cu solutii personalizate.