Trucuri de economisire pentru mămici

Ce își doresc cel mai mult părinții? Să le ofere copiilor lor tot ce este mai bun, evident. Din punct de vedere financiar este posibil ca părinții să întâmpine mici situații nu tocmai plăcute ce îi poate împiedica să le ofere prichindeilor lor tot ce au nevoie. Ce puteți face în situația aceasta? Ei bine, trebuie doar să regândiți puțin bugetul și ce fel de cumpărături faceți. Intrum Romania oferă mămicilor câteva trucuri de economisire.

Cumpărături din târguri sau garage sale-uri pentru mame

Puteți merge la târguri organizate de către mame care dețin mici afaceri și își vând produsele în astfel de locuri. Puteți cumpăra din acestea tot felul de obiecte utile, de exemplu hăinuțe și jucării pentru cei mici. Avantajele de a face cumpărături din aceste locuri este că sunt prețuri mult mai mici în comparație cu marile magazine și, pe lângă acest lucru, obiectele pot fi hand-made!

În cadrul garage sale-urilor puteți regăsi nenumărate hăinuțe și jucării, însa acestea pot fi atât noi cât și la mâna a doua. Indiferent că sunt la mâna a doua, ele pot fi in stare foarte bună și la prețuri extrem de avantajoase.

Schimburi de jucării

V-ați gândit până acum să faceți schimb de jucări cu alte mămici? Ei bine, dacă nu v-ați gândit, este timpul să o faceți, multe mămici au adoptat această metodă avantajoasă. Dacă aveți prietene cu copii puteți să le propuneți să faceți schimb de jucării. Lăsând la o parte beneficiul pe partea financiară, copilul dumneavoastră nu se va mai plictisi de jucării dacă optați pentru această metodă.

  1. Cumpărați hăinuțe mai mari

O bună metodă de a economisi niște bani este să le cumpărați celor mici haine cu câteva mărimi mai mari, astfel încât să nu fiți nevoiți să cumpărați în fiecare an alte hănuițe pe motiv că cel mic crește.

Realizați jucării hand-made.

Dacă vă înarmati cu puțină răbdare și timp liber, puteți să urmăriți nenumăratele tutoriale de pe internet care vă învață să realizați jucării. Avantajul este că materialele pe care le utilizați la realizarea acestora pot fi mai ieftine decât în cazul în care ați achiziționa o jucarie nouă.

Spor la economisit inteligent și amuzant!