Mini-vacanta de Paste si 1 Mai. Cum sa avem doua sarbatori imbelsugate?

Sarbatorile au o rezonanta puternica in cultura romanilor, iar pe masura ce am evoluat si ne-am aliniat schimbarilor financiare si economice aduse de era globalizarii si a digitalizarii, de la an, la an, dorim sa le transformam in momente impresionante si unice pentru cei dragi (excursii, cadouri etc.), iar asta se vede limpede in buzunarele fiecaruia dintre noi.

mini-vacanta-1-mai

Asociem Pastele Ortodox si 1 Mai, Ziua Muncii, cu o perioada in care tindem sa cheltuim mult, sa petrecem timp in magazine si sa consumam si mai mult, dar pentru ca nu putem renunta la aceste obiceiuri, va propunem cateva recomandari, pentru a bifa cele mai importante aspecte care ne fac cu adevarat fericiti, dar si pentru a economisi timp si bani.

  • Petreceti Pastele in familie

Cele mai frumoase sarbatori sunt cele petrecute in familie! Prin urmare, alege sa petreci sarbatoarea Pastelui impreuna cu cei dragi, acasa. Vei economisi mai multi bani, decat daca ai organiza zilele libere in afara orasului sau chiar in afara tarii, si pana la urma, nicaieri nu-i mai bine ca acasa!

  • Gateste-le tu celor dragi

Stiu ca nu ai timp pentru ca lucrezi pana seara tarziu, dar aloca 5 minute si vei gasi cu siguranta cateva retete simple si deloc costisitoare. Iti vei surprinde apropiatii cu un gest pentru care iti vor fi mult mai recunoscatori, decat daca ar servi masa la un restaurant de lux.

  • Daruieste un cadou unic creat de tine

Si in continuare stim ca nu ai timp si ca mai bine ai comanda 10 cadouri online, pentru care risti sa cheltui mult si sa nu fi chiar pe placul tuturor, astfel iti recomandam sa iei in calcul talentul tau si cel mai important, sentimentele pe care le ai pentru cei dragi si sa le transpui, de exemplu, intr-o simpla felicitare scrisa din inima, un ou frumos colorat de tine sau poate chiar un accesoriu vestimentar.

Aceste exemple sunt doar cateva dintre optiunile pe care le poti alege pentru a nu transforma aceste frumoase evenimente, in actiuni formale, lipsite de orice continut spiritual.

Pastreaza vie traditia in inima ta si bani in portofelul tau si cu siguranta vei reduce din griji si vei deveni mai implinit si mai multumit de deciziile tale!

Acum ca te-ai relaxat, te-ai incarcat pozitiv emotional si ai si ramas si cu resurse financiare, ce iti ramane de facut? Sa te pregatesti de distractia de 1 Mai, evident, cu simt de raspundere!