Valorile noastre

Află care sunt valorile după care peste 8000 de angajați Intrum se ghidează în fiecare zi.

Intrum este compania generatoare de valoare pentru persoane, companii, acţionari şi societate în general. Suntem conduşi de acelaşi scop comun: acela de a deschide calea spre o ecomonie puternică. În tot acest proces suntem ghidaţi de valorile noastre, valori care descriu cel mai bine cine suntem şi cum acţionăm în tot ceea ce întreprindem.

Empatie

Intrum are în prim plan oamenii și crearea de valoarea adăugată pentru companii și pentru societatea din care facem parte. Fiecare situație pe care o abordăm este unică și prezintă particularități economice și sociale. În toate acțiunile pe care le întreprindem, ne propunem să înţelegem cât mai bine detaliile şi perspectivele fiecărei situaţii şi întotdeauna îi tratăm pe cei din jurul nostru, fie ei clienți, colegi sau companii cu demnitate şi respect. Această abordare ne permite să oferim din ce în ce mai multă valoare, să găsim o semnificație mai adâncă în acțiunile noastre și, nu în ultimul rând, să ducem la bun sfârșit misiunea noastră comună.

 • Ascultăm activ şi căutăm să înţelegem cât mai bine fiecare situație
 • Suntem deschiși și flexibili
 • Avem răbdare și oferim suport de fiecare dată când ni se cere

Etica

Nu doar ne conformăm legilor și regulilor, dar suntem modele de urmat în industria noastră și avem astfel oportunitatea de a seta noi standarde și de a schimba paradigma de percepție a procesului de recuperare de creanțe.

Aceasta presupune a fi un promotor al tratamentului egal în ceea ce privește clientii dar și partenerii care ne împărtășesc valorile, iar astfel ne menținem acțiunile la cele mai înalte standarde de etică și corectitudine.

 • Prioritatea noastră este o economie puternică generată de afaceri sustenabile
 • Ne asumăm responsabilitatea pentru toate acțiunile noastre
 • Desfășurăm procese într-o manieră corectă – valorile noastre sunt cele care ne definesc

Dedicare

Unul din punctele noastre forte este entuziasmul și dedicarea colegilor noștri. Zilnic ne propunem ca astăzi să fim mai buni decât am fost ieri și să aducem la suprafață doar ceea ce este mai bun din fiecare. În cadrul companiei, ne dezvoltăm atât individual cât și în cadrul colectivului, aducând valoare adăugată clienților din portofoliu dar și consumatorilor. Schimbarea este singura constantă din lumea în care trăim iar pentru noi acest lucru reprezintă o plăcută provocare.

 • Împărtășim cunoștintele și bunele-practicile acumulate
 • Ne dedicăm și suntem responsabili de o dezvoltare armonioasă
 • Suntem întotdeauna cu un pas înainte și nu renunțăm la scopul nostru

Soluții

La finalul zilei, atunci când tragem linie, cel mai important este să fii îndeplinit obiectivele clienţilor noştri. Ceea ce ne diferenţiază este abilitatea de a dezvolta cele mai bune soluţii şi de a crea  strategii win-win. Prin acțiuni şi strategii inovatoare reușim să satisfacem chiar şi cele mai exigente cerințe şi astfel să ne menținem poziția de leader pe piață.

 • Ne concentrăm pe soluții, și nu pe probleme
 • Lucrăm în echipă pentru a livra inovație și rezultate
 • Insistăm pe calitate și profesionalism