Cum vă poate ajuta Intrum România

Cum vă poate ajuta Intrum România

Dacă ați fost contactat de către Intrum România, cel mai probabil aveți o datorie neplătită. Acest lucru ar putea fi datorat situațiilor diverse. Poate la momentul respectiv nu aţi avut suma necesară efectuării plăţii sau poate pur şi simplu aţi uitat. Se poate întâmpla tututor. Însă, din moment ce la un moment dat aţi agreat să intrați în posesia unui produs sau al unui serviciu, acum aveţi datoria de a achita suma aferentă utilizării acestuia. Noi suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a facilita acest proces şi pentru a rămâne liber de datorii.

La Intrum România discutăm cu mii de consumatori în fiecare zi. Folosim telefonul, scrisorile, e-mailurile şi alte canale digitale pentru a intra în legătură cu dumneavoastră. Suntem o echipă de profesionişti cu o largă expertiză financiară astfel încât să vă putem ajuta în rezolvarea situaţiilor financiare iar în final să deveniţi liber de datorii. Obiectivul nostru de a purta cu dumneavoastră un dialog deschis, etic, profesionist şi orientat către soluţii.

Clienţii noştri sunt companiile şi organizaţiile, mici sau mari, din toate sectoarele de activitate. Suntem compania de credit management şi colectare de creanţe numărul 1 în Europa deoarece ne tratăm toţi clienţii şi consumatorii într-o manieră corectă, etică şi pentru că dezvoltăm oportunităţi astfel încât fiecare persoană cu care interacţionăm să devină liberă de datorii, iar în acelaşi timp, companiile să fie plătite pentru serviciile şi produsele oferite.

Deoarece companiile încasează sumele restante, acestea sunt capabile să se dezvolte, să investească şi să recruteze personal. Astfel, împreună, deschidem calea spre o economie puternică.

Diverse solicitări

Introduceti textul de mai jos
Impreuna deschidem calea spre o economie puternica!