Politica de confidențialitate Intrum

Intrum respectă viață privată a tuturor persoanelor vizate cu care este în contact, indiferent dacă procesarea datelor se realizează în nume propriu sau în numele şi pe seama altor persoane. Pentru noi este important ca dumneavoastră să înţelegeţi ce date procesăm, de ce procesăm aceste date, precum şi care sunt drepturile persoanelor ale căror date sunt procesate. De aceea, vă îndemnăm să lecturați prezenta Politică de Confidențialitate, care vă va oferi mai multe informații referitor la procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către Intrum.


Această politică de confidențialitate stabilește modalitatea în care procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când controlăm independent sau împreună cu alți operatori și deci suntem responsabili cu privire la operațiunea de procesare (ex: când realizăm activități de colectare creanțe sau de achiziție a acestora etc.)

Este posibil să procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal în modalități și în circumstanțe diferite, în funcție de poziția dumneavoastră de reprezentant al unui client, debitor, furnizor sau candidat la ocuparea unei poziții în companie. Totodată, este posibil să procesăm datele cu caracter personal ale vizitatorilor website-ului sau sediilor noastre, în funcție de modalitatea de interacțiune aleasă. Indiferent de situație, ne angajăm că niciodată să nu vindem, comercializam sau să folosim datele dumneavoastră cu caracter personal cu încălcarea prevederilor legale cu privire la protecția datelor.

Intrum este o companie internațională, cu prezenţe în țări diferite. Entitatea Intrum care vă procesează datele va fi responsabilă cu protejarea acestora (operatorul de date). Puteți găsi informații despre activitățile de procesare ale acestei entități pe site-ul local, în limbă națională.

Dacă sunteți reprezentantul unui client, actual sau potenţial, furnizor, sau aveți o altă interacțiune cu noi, în cadrul căreia procesăm datele dumneavoastră, puteți găsi mai multe informații despre procesarea datelor aici.

Dacă sunteți Consumator puteți găsi mai multe informații despre procesarea datelor aici.

Dacă doriți să ne notificați cu referire la o încălcare a confidențialităţii datelor sau dacă doriți să ne transmiteți o solicitare referitoare la drepturile dumneavoastră ca persoană vizată, accesați sectiunea dedicată acestor solicitări de pe site.