Drepturile persoanelor vizate

Dacă doriți să transmiteți o cerere cu privire la oricare dintre drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, puteți să trimiteți o cerere electronică aici. Completați formularul de mai jos.

Va trebui să vă contactăm pentru a vă verifica identitatea, pentru a evita ca datele dumneavoastră personale să fie trimise unei alte persoane, fie accidental, fie ca rezultat al înşelăciunii şi să stabilim şi să identificăm informaţiile pe care ni le solicitaţi. În cazul în care acţionaţi în numele unei alte persoane, trebuie să verificăm identitatea şi autoritatea, înainte de a vă elibera orice date cu caracter personal referitoare la persoana vizată. Reţineţi că, în cazul în care nu putem stabili identitatea dumneavoastră, pentru a proteja drepturile şi libertăţile persoanei vizate, Intrum nu va putea să dea curs solicitării dumneavoastră.

Cererea dumneavoastră va fi procesată în termen de 30 de zile. Cu ocazia primirii unui număr mare de solicitări sau în cazul cererilor complexe, termenul poate fi prelungit cu cel mult două luni suplimentare. În acest caz, vă vom ţine la curent. În funcţie de conţinutul răspunsului la solicitarea dumneavoastră puteţi primi un e-mail cu un link către o pagină securizată, unde puteţi vedea răspunsul la această solicitare, o scrisoare care poate fi înregistrată sau informaţiile vă pot fi furnizate la sediul nostrum, pe baza unei identificări corespunzătoare. Dacă în răspunsul nostru nu există date sensibile sau cantităţi mari de date, vă vom contacta prin intermediul canalelor obişnuite de comunicare.

Data subject rights

Full addressVa rugam furnizati informatii suplimentare cu privire la drepturile exercitate, permitandu-ne astfel sa rezolvam cererea in cel mai bun mod, inclusiv informatii corespunzatoare situatiei in care actionati in numele persoanei vizate.